Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO! Imagini spectaculoase din pădurile Brașovului cu cerbi care se pregătesc de boncănit

Publicat

pe

Publicitate

În luna Octombrie, cerbii fac un adevărat spectacol în păduri. Este luna boncănitului, iar în inima pădurii, dacă e linişte se vor auzi sunetele făcute de cerbii care îşi caută perechea. Este un sunet unic pe care cerbii îl scot la primele ore ale dimineţii. De obicei merg în poieniţe, sau pe vârfurile dealurilor pentru a fi văzuţi de femele.

Şi în pădurile Brașovului, în aceste zile, cerbii se pregătesc de spectacol, iar zona Valea Timișului va fi una dintre numeroasele scene.

Se apropie sezonul cerbilor. Octombrie este luna lor, este luna boncănitului şi a împerecherii. Cerbii îşi etalează toată splendoarea și ne arată de ce sunt atât de admiraţi.

Fiecare cerb va încerca în perioada următoare să impresioneze femelele, dar și să stabilească „cine e șeful”. Iar concurența va fi acerbă, pentru că în Pădurile Brașovului avem exemplare minunate. Dovada este şi în imaginile pe care Regia Pădurilor Kronstadt le-a surprins în aceste zile, cu camerele de monitorizare pe care le are în fondul cinegetic pe care îl gestionează.

Publicitate
video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes