Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Imagini şocante la Spitalul Tractorul! Gândacii mişună pe holuri şi nimeni nu face nimic. Pacient: „Să vă dezinfectați hainele când ajungeți acasă”

Publicat

pe

Publicitate

Imagini de-a dreptul revoltătoare surprinse de un pacient din Brașov în interiorul Spitalului Tractorul. Chiar înainte de a se pregăti de intrarea la un consult, cetățeanul a filmat mai multe vietăți pe holurile unității medicale.

La fel de gravă este și reacția angajaților spitalului în momentul în care sunt înștiințați de această situație.

O asistentă îi spune pacientului, cu seninătate, să facă reclamație pentru gândacii pe care i-a găsit în interiorul clădirii sanitare.

Imaginile cu insectele au fost surprinse în sala de așteptare a secţiei ORL, a Spitalului Tractorul din Braşov. Cu puține momente înainte de a intra la o consultație, un tânăr a văzut mai mulţi gândaci pe holuri.

Publicitate

”Am fost la urgențe la spitalul Tractorul, la secția ORL având o problemă la o ureche. Am fost șocat cum erau gândacii în sala de așteptare”, spune pacientul în cauză, pentru ObservatorNews.

Revoltat de această situație care are loc într-o unitate în care igiena ar trebui să primeze, acesta cere explicații uneia dintre asistente pe care o întâlnește în clădire.

Reacția angajatei din spitalul brașovean spune totul despre interesul acordat curățeniei și igienei. Femeia îl invită pe bărbat să facă reclamație pentru gândacii găsiți.

”Ce sunt ăştia, doamnă? Aveţi idee? Aşa ne primiţi la spital, la urgenţe? / Faceţi reclamaţie!”, este dialogul dintre pacient și asistentă, conform sursei citate.

Bărbatul din Brașov, mesaj pentru cetățeni: ”Să vă dezinfectați hainele când ajungeți acasă”

Bărbatul din municipiul Brașov care s-a confruntat cu această problemă extrem de gravă și de neacceptat pentru un oraș al unei țări membre UE nu a stat pe gânduri și a postat în mediul online imaginile.

Acesta îi avertizează pe concetățenii săi care au ghinionul de a trece pe la spitalul Tractorul și le spune să-și dezinfecteze hainele când ajung acasă.

Tânărul a distribuit imaginile pe rețelele de socializare, însoțite de următorul mesaj: ”Aveţi grijă când ajungeţi acasă, să vă dezinfectaţi hainele dacă veniţi de la urgenţe. Spitalul de Urgenţe de la Tractorul este plin de gândaci pe holuri, în saloane, este ceva de nedescris”, spune pacientul.

Clipul video cu filmarea bărbatului il puteţi vedea AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes