Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Imagini halucinante surpinse pe DN1, la Predeal. Un bărbat a fost filmat în timp ce plimba în lesă un miel

Publicat

pe

Imaginația românilor pare să nu aibă limite. Un bărbat care încerca să facă bani în prag de Revelion s-a gândit să ia un miel pe care, cel mai probabil, îl creștea în propria gospodărie, i-a legat o sfoară de gât și a plecat cu el la plimbare pe marginea Drumul Național 1, la Predeal.

Publicitate

Individul pare să fi avut un scop precis: să îi convingă pe turiștii care așteptau în coloană să îi ofere bani pentru ca ei să atingă mielul. Există o tradiție în popor care spune că cei care ating un miel la început de an vor avea noroc pe parcursul anului care urmează. Însă acestă tradiție este valabilă pe data de 1 ianuarie, atunci când românii îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile.

Din aceste imagini nu pare că individul vrea să promoveze tradițiile, ci mai degrabă vrea să îi stoarcă pe turiști de bani, fără să se gândească la faptul că chinuie animalul. În filmuleț se observă cum bărbatul târăște mielul după el, ba chiar îl ia în brațe pentru a-l arăta oamenilor care așteptă în mașini.

Dacă imaginile vor ajunge în atenția agenților de la Poliția Animalelor, atunci oamenii legii s-ar putea autosesiza, iar în cazul în care individul va fi identificat riscă o amendă usturătoare.

Publicitate
Miel pe DN1

Miel pe DN1

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes