Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Imagini excepționale cu doi lupi într-o pădure din Parcul Național Piatra Craiului

Redactia Brasov

Publicat

pe

Doi lupi au fost filmați într-o pădure din Parcul Național Piatra Craiului. Imaginile au fost obținute cu ajutorul camerelor de monitorizare a faunei montate de specialiștii care analizează culoarele de trecere dintre Piatra Craiului și Bucegi.

Imaginile au fost obținute de o cameră de monitorizare a faunei montată de specialiștii Romsilva în cadrul unei acțiuni care vizează traseele animalelor din Parcul Național Piatra Craiului, potrivit mediafax.ro.

„Imagini excepționale cu doi lupi într-o pădure din Parcul Național Piatra Craiului. Identificarea culoarelor de trecere dintre Piatra Craiului și Bucegi este una din activitatile proiectului ConnectGreen. Monitorizarea faunei se face pe baza observațiilor din teren, după urme sau cu ajutorul camerelor de monitorizare, instalate de specialiștii Romsilva”, scrie pe pagina de Facebook a regiei naționale.

Publicitate

Parcul National Piatra Craiului are o suprafață de 14.800 de hectare în județele Brașov și Argeș, din care 10.860 de hectare sunt acoperite cu păduri.

video
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>