Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Imagini de o violență extremă la un meci de hochei feminin, desfășurat la Brașov. Jucătoarele României și Bulgariei s-au bătut ca pe maidan

Publicat

pe

Un meci de hochei feminin, organizat la Brașov, s-a transformat într-unul de lupte libere. Jucătoarele echipelor naționale ale României și Bulgariei s-au bătut ca pe maidan, chiar în timpul unei partide din cadrul Cupei Mondiale de senioare, Divizia a III-a, care s-a desfășurat pe Patinoarul Olimpic din oraș.

În imaginile postate pe Twitter se poate observa că două jucătoare încearcă să obțină pucul, dar una dintre ele îi pune piedică adversarei sale, care cade pe gheață. Sportiva care se afla la pământ o trage pe rivala sa care alunecă și cade, iar într-o fracțiune de secundă celelalte colege intervin. De aici până la o luptă în toată regula a fost doar un pas.

Jucătoarele celor două echipe se îmbrâncesc, se lovesc cu crosele , cu pumnii și picioarele, iar arbitrii încearcă să le despartă, dar fără succes. Sportivele se năpustesc și asupra arbitrilor pe care îi lovesc și îi pun la pământ. Într-un final, spiritele se calmează și jucătoarele se întorc la partida de hochei.

Imaginile postate în urmă cu două zile pe rețeaua socială au adunat aproape 200.000 de vizualizări. Jocul, ultimul al competiției, care a avut loc pe 9 aprilie, pe Patinoarul Olimpic de sub Tâmpa, a degenerat complet și arbitrul Emma Sanders din Marea Britanie a avut serios de furcă pe gheață.

Publicitate

Potrivit libertatea.ro, în mai multe episoade de certuri și bătăi în masă, Sanders a trebuit să pronunțe un total de 554 de minute de penalizare. 265 pentru România, 289 pentru Bulgaria. Numai după sirena finală, au fost nouă jucătoare sancționate pentru bătaia generală de după încheierea partidei și 470 de minute de penalizare.

România a câștigat disputa cu 10-2 și a terminat pe locul 4 competiție, în vreme ce bulgăroaicele au fost pe 5. Grupa A din cadrul Campionatului Mondial de Hochei pe Gheață Senioare, Divizia III a fost câștigată de Hong Kong cu 13 puncte.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes