Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Imagini cu locomotiva trenului Iași-Brașov în flăcări, după ce a lovit o maşină. Două persoane au murit carbonizate

Publicat

pe

Un accident grav a avut loc duminică, la prânz, în Miercurea Ciuc. Un tren a lovit în plin o mașină care a luat foc, iar incendiul s-a extins şi la locomotivă. Două persoane aflate în autoturism au murit carbonizate.

Tren
play-sharp-fill

Tren

Un tren a lovit un autoturism, duminică, la o trecere la nivel cu calea ferată de la periferia municipiului Miercurea Ciuc, iar în urma impactului maşina a luat foc, incendiul extinzându-se la una dintre locomotivele trenului.

Două persoane aflate în autoturism au murit, fiind carbonizate, iar cei aproximativ 100 de călători din tren au fost evacuaţi, anunţă Centrul Infotrafic. Circulaţia feroviară pe Magistrala 400 a fost blocată.

Publicitate

Trenul IR 1541, care circula pe ruta Iași – Brașov, a lovit în plin o mașină aflată la tecerea la nivel cu calea ferată. Aceasta a fost împinsă pe o distanță de circa 500 de metri. În urma impactului, mașina și partea din față a locomotivei au luat foc.

Trenul avea 100 de pasageri

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe magistrala 400, la ieşire din municipiul Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, la o trecere la nivel cu calea ferată, prevăzută cu indicator rutier STOP, un tren care circulă pe relaţia Iaşi-Braşov a acroşat un autoturism.

În urma coliziunii, autoturismul a luat foc, incendiul extinzându-se la o locomotivă a trenului. Două persoane din autoturism au decedat, fiind carbonizate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes