Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Iarna s-a instalat în Poiana Brașov. Stațiunea a fost colorată în alb după ninsoarea de noaptea trecută

Publicat

pe

Publicitate

Atmosfera de iarnă începe să se simtă în Poiana Brașov. A nins abundent noaptea trecută, iar toată stațiunea a fost colorată în alb. Pe acoperișurile clădirilor, pe mașini, dar și pe pământ s-a depus un strat subțire de zăpadă, însă omătul este mai consistent în partea superioară a masivului Postăvarul.

La primele ore ale dimineții termometrele arătau 0 grade Celsius, în Poiana Brașov, iar maxima zilei ajunge la 6 grade Celsius, o temperatură anormal de ridicată pentru această perioadă a anului. Pentru că nu este suficient de frig, administratorii domeniului schiabil nu pot să pornească tunurile și lănciile care produc zăpadă artificială pentru a începe să amenajeze pârtiile din Postăvarul. Nici noaptea mercurul din termometre nu va scădea foarte mult pentru ca tunurile să fie puse în funcțiune. -2 grade Celsius este temperatura pe care o prognozează meteorologii după lăsarea întunericului.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu ninsoarea de noaptea trecută, iar filmulețele au strâns mii de vizualizări și sute de aprecieri din partea internauților. Cei mai bucuroși sunt iubitorii sporturilor de iarnă care abia așteaptă să alunece în voie pe pârtiile din Poiana Brașov.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes