Connect with us
Publicitate

Turism

VIDEO / Iarna începe să se arate în Poiana Brașov. În partea superioară a masivului Postăvarul s-au depus 15 centimetri de zăpadă

Publicat

pe

Publicitate

Poiana Brașov este împărțită în două anotimpuri. În vreme ce jos în stațiune este o atmosferă mohorâtă de toamnă și plouă mărunt, în partea superioară a masivului Postăvarul ninge abundent încă de seara trecută.

La 1799 de metri altitudine, stratul de omăt proaspăt depus măsoară în jur de 15 centimetri, iar termometrele arată temperaturi negative. La ora prânzului se înregistrau -3 grade Celsius în partea superioară a muntelui.

Telacabinele din Poiana Brașov funcționează la capacitate maximă, spre bucuria turiștilor care au urcat pe munte ca să se bucure de ninsoare, dar și de zăpadă.

Probleme sunt la Sinaia acolo unde din cauza condițiilor meteo telegondola spre cota 2000 a fost oprită. Turiștii care vor să meargă în munții Bucegi pot urca cu gondola până la cota 1400.

Publicitate

Până diseară la ora 22.00 sunt în vigoare cele două avertizări meteo cod galben și portocaliu de vreme rea, iar vizat de atenționările meteorologilor este și județul Brașov.

Poiana Brasov - Dimineata
play-sharp-fill

Poiana Brasov - Dimineata

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes