Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Hoţi de haine prinşi de poliţiştii braşoveni. Momentul încătuşării

Publicat

pe

Trei tineri din Bucureşti au fost arestaţi de poliţiştii braşoveni, dupa ce au furat mai multe haine de la un magazin din Braşov. 

Polițiștii au stabilit că pe 19 ianuarie, doi bărbaţi şi o femeie ar fi furat dintr-un magazin din Brașov mai multe articole vestimentare, ulterior, pe 25 ianuarie, cei trei ar fi încercat să fure din alt magazin din același complex din Brașov, mai multe haine. Atunci una dintre cele trei persoane a fost depistată de agenții de securitate.

Pe 25 ianuarie a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și “tentativă la furt calificat”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Ieri, 29 ianuarie, cei trei tineri ar fi încercat să fure haine dintr-un magazin din Ploieşti. Aceștia au fost depistați, în flagrant, în apropierea societății de către polițiștii brașoveni.

Publicitate

Polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind 2 tineri, în vârstă de 16 ani și 21 ani și o tânără, în vârstă de 22 ani, toți din municipiul București.

Astfel, în sarcina celor trei persoane s-au reținut următoarele:

-tânărul, în vârstă de 16 ani : două fapte de “furt calificat” și trei de “tentativă la furt calificat”;

-tânărul, în vârstă de 21 ani: două fapte de “furt calificat” și trei fapte de “tentativă la furt calificat”;

-tânăra, în vârstă de 22 ani: două fapte de “furt calificat” și trei fapte de “tentativă la furt calificat”;

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei au fost reținuţi pentru 24 de ore și introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Activitățile de prindere în flagrant s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes