Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Hoţi de fier vechi prinşi în flagrant de jandarmii braşoveni! Aveau bucăţi foarte mari de gard pe care voiau să le vândă

Publicat

pe

Publicitate

Trei bărbați au fost surprinși de jandarmii Grupării Mobile Brașov în timp ce extrăgeau, fără drept, materiale feroase din incinta unei societăți comerciale.

Cei trei bărbați au reușit să extragă cantități mari de materiale, printre care amintim: 4 plase de gard cu dimensiunea 4,10 metri/ 2 metri, 1 plasă gard 3 metri / 2 metri, un tomberon metalic pentru deșeuri metalice dar și alte bunuri feroase.

La interceptarea de către jandarmi unul dintre ei a fugit, fiind găsit de către echipaj în apropierea societății comerciale. Bărbații au menționat faptul că intenționau să vândă materialele la un centru de colectare fier vechi pentru a obține în schimb sume de bani.

După ce materialele au fost predate societății deținătoare, recuperând astfel prejudiciul, cei trei bărbați au fost conduși la secția de poliție în vederea întocmirii actelor de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

Publicitate
WhatsApp Video 2024 07 02 at 15 59 57
play-sharp-fill

WhatsApp Video 2024 07 02 at 15 59 57

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes