Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Hoţi de borduri, surprinși de camerele video „în acțiune”. Au încărcat portbagajul maşinii până la refuz și duși au fost

Publicat

pe

Publicitate

Zi cu ghinion pentru un doi hoți din Făgăraș, care au crezut au dat lovitura. Au încărcat liniștiți în mașină câteva borduri care urmau să fie montate pe strada 13 Decembrie din Făgăraș și au pornit la drum.

Însă au fost surprinşi de camerele video din apropierea locului de unde ei le-au sustras. Pe imaginile făcute publice de Primăria Făgăraş se vede cum unul dintre bărbaţi încarcă în portbagajul unei maşini mai multe borduri care erau stivuite pentru a fi folosite de firma care repară strada.  Văzând mai mulţi paleţi cu borduri nesupravegheaţi, hoţul pune în Loganul alb  una câte una, până la capacitatea maximă a portbagajului.

Primăria Făgăraş a anunţat că a aflat identitatea proprieterului maşinii, iar firma de construcţii va depune plângere penală pentru a recupera prejudiciul.

„Sistemul public de supraveghere video este funcțional, nu vă încercați norocul! Două persoane au fost surprinse de camerele video de pe domeniul public în timp ce sustrăgeau materiale de construcții folosite la reabilitarea și modernizarea străzilor din oraș. Fapta a avut loc vineri, 2 iulie, în jurul orei 22.00, la intersecția străzilor 13 Decembrie – Trandafirilor.

După ce a încărcat o parte din materiale, bărbatul a avut o discuție cu șoferul Daciei Logan și, înainte de a pleca, a revenit pentru a mai sustrage câteva bucăți. Poliția Locală s-a autosesizat și s-a deplasat imediat la fața locului, însă persoanele părăsiseră zona.

Publicitate

Proprietara mașinii a fost identificată, iar constructorul va depune plângere la Poliția Municipiului Făgăraș pentru a recupera prejudiciul.”, a transmis Primăria Făgăraş pe Facebook

Furt fagaras
play-sharp-fill

Furt fagaras

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes