Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Gest emoționant al unui câine maidanez care a întrerupt un artist stradal ca să îl poată îngriji, crezând că acesta este rănit

Publicat

pe

Turiștii din Istanbul s-au bucurat de imgini emoționante pe străzile orașului, în urmă cu câteva zile. Rolul actorului Numan Ertuğrul Uzunsoy cerea ca personajul să pară rănit, în mijlocul trotuarului. Scenariul însă s-a bucurat de o schimbare neașteptată, chiar din partea unui cățel.

Publicitate

Patrupedul a venit să-l trateze și să-l aline pe actor, crezând că acesta se confruntă cu probleme de sănătate. „Personajul pe care îl interpretam a fost rănit și se confrunta cu dureri teribile”, declară actorul potrivit The Dodo.

Starul stătea întins pe asflat, interpretându-și rolul și nu a apucat să vadă cățelul ce venea spre el. Dintr-o dată, actorul s-a trezit cu atingerea caldă a patrupedului și a rămas plăcut surprins.

„Am fost cât se poate de impresionat atunci când a venit cățelul la mine. M-am bucurat de afecțiunea lui, pentru că nu mă așteptam să vină tocmai la mine”, explică actorul pentru sursa citată.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes