Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Georgiana Mircea, tânăra din Braşov care cu emoţia din vocea ei a ridicat în picioare o sală întreagă la Românii au Talent. „Muzica îmi dă o încrederea pe care nu o am zi de zi. Am schimbat trei școli din cauza bullying-ului”

Publicat

pe

Georgiana Mircea de la Românii au Talent 2023 are 15 ani și vine din Brașov. Concurenta de la Românii au Talent, sezonul 13, a venit în emisiune și a cântat în fața juraților, dar și a publicului numeros.

„Experiența e magică și mereu mi-am dorit să o trăiesc. Am venit să fiu eu mândră și ăsta e un pas mare în cariera mea. Abia aștept să urc pe scenă, să cunosc jurații și să îmi fac momentul”, a spus Georgiana în culise.

Georgiana Mircea și-a dorit dintotdeauna să ajungă pe scena de la Românii au Talent, iar atunci când a făcut-o, a oferit un moment spectaculos pentru care a primit ropote de aplauze.

„Am început să cânt de mică cu familia, cu surorile mele, verișorii mei. Muzica îmi dă o încrederea pe care nu o am zi de zi. Atunci când cânt mă simt cel mai bine, cel mai special. Simt că nu mă judecă nimeni, sunt eu și muzica. Mereu mi-a fost greu să interacționez cu oameni noi și să vorbesc, să mă deschid, să îmi fac prieteni pentru că la școală am fost tratată mai prost. Am schimbat trei școli din cauza bullying-ului. Copiii râdeau de mine că sunt un pic mai diferită. Eu fiind un copil, mi-a fost foarte greu. Nu înțelegeam de ce copiii se comportă așa. Mereu râdeau de mine când mă duceam la școală. Plângeam zi de zi, nu mă mai simțeam eu bine cu mine. Am momente în care nu mă iubesc și mă descurajez chiar și eu.”, a mai spus concurenta.

Georgiana Mircea este pasionata de muzica încă din copilărie, motiv pentru care mama să a dus-o la cursuri de canto. A urmat apoi Liceul de Muzica din Brașov, unde a studiat oboi și pian, din clasa a 5-a până în clasa a 7-a. Ulterior s-a mutat, deoarece nu îi plăceau instrumentele, iar colegii nu o simpatizau, ea fiind victima bullying-ului.

Același lucru s-a întâmplat și la următoarea scoală, unde a fost respinsa de colegi din cauza aspectului fizic. Era adesea jignita pentru kilogramele în plus, astfel a luat decizia să se mute la Liceul Teologic.

Publicitate

Visul ei este să studieze Conservatorul și apoi să își deschidă o școală de muzică. Îi plac foarte mult copiii și dorește să facă o schimbare în procesul de predare, relatează protv.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes