Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Gândaci morți, mâncare mucegăită și mizerie de nedescris. Sunt probleme descoperite de comisarii de la Protecția Consumatorului la un hotel din zona Cotul Donului și un supermarket din Predeal

Publicat

pe

Condiții de lumea a treia, mizerie cât cuprinde, gândaci morți și mâncare mucegăită. Sunt doar câteva dintre problemele descoperite de comisarii de la Protecția Consumatorului la un hotel din zona Cotul Donului și un supermarket din Predeal.

Publicitate

Toate neregulile descoperite au fost filmate, iar videoclipul a fost postat pe pagina oficială de facebook a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. În imagini se pot observa condițiile insalubre din bucătăria hotelului de la Cotul Donului. Paturile din camere, lenjeria și pernele erau murdare și îngălbenite, iar gresia și faianța din unele încăperi era spartă.

Controlul a continuat și la un supermarket din Predeal, care se află chiar la Drumul Național 1. În frigidere comisarii au găsit mizerie, gândaci și muște moarte, mâncare neetichetată, dar și produse expirate.

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului au descins în peste 250 de magazine, restaurante sau unități de cazare din județele Brașov, Prahova și Iași. Controalele au fost făcute în cadrul comandamentului de iarnă care este organizat în apropierea sărbătorilor. Scopul acțiunilor este de a preveni și combate practicile care pun în pericol viața, sănătatea și securitatea românilor aflați în vacanță în stațiunile din România.

Publicitate

În doar o săptămână, inspectorii ANPC au dat 199 de amenzi în valoare totală de aproximativ 1,1 milioane de lei, 132 de avertismente, 30 de măsuri de oprire temporară a activității, dar și o propunere de suspendare a activității pe o perioadă de până la 6 luni.

Control ANPC Brașov

Control ANPC Brașov

sursa: www.facebook.com/ANPC.gov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes