Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Gafă monumentală a unui consilier local din Braşov! A uitat să închidă camera pe Zoom și s-a filmat pe WC, live, în plină ședință

Publicat

pe

Publicitate

În era tehnologiei, când atât de multe din activitățile noastre se desfășoară online, trebuie să fim extrem de atenți la modul în care folosim platformele digitale. Un consilier local din Brașov a învățat acest lucru pe propria piele, după ce a uitat să își închidă camera în timpul unei ședințe din cadrul Comisiei 4 care avea loc pe platforma Zoom, permițându-le atât celor care participau la şedinţă, dar și cetățenilor care o urmăreau live pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Braşov să îl vadă în timp ce își face nevoile.

Cel care a participat la această scenă jenantă este Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Braşov din partea PNL.

Pe imaginile surprinse chiar de el, cu telefonul mobil, se vede „toată ședința” la care a luat parte. Din momentul în care intră în toaletă, când se așează pe WC, până când își ia hârtia igienică pentru a se șterge. Imediat apoi camera se oprește brusc, semn că probabil şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o.

Încheiem cu un sfat pentru toți participanții la întâlnirile online: asigurați-vă că vă verificați setările de cameră înainte de a intra într-o întâlnire. Nu vă lăsați pe autopilot când vine vorba de tehnologie. Și cea mai importantă lecție oferită de acest incident: asigurați-vă întotdeauna că ați închis camera!

Publicitate
CL
play-sharp-fill

CL

Acuzații de Clientelism în Primăria Brașov. George Scripcaru: „Primarul actual și-a făcut loc pentru 30 de consilieri personali. Unii angajați nici măcar nu vin la serviciu”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu

    28 martie, 2024 at 11:06 pm

    Acest om trebuie votat în continuare! Ne-a arătat că n-are nimic de ascuns! Eu sugerez ca toți politicienii să fie live 24/7 pe toată durata mandatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes