Connect with us
Publicitate

Sport

VIDEO / Gabi Stan la 68 de ani: „Mă simt bine acum pentru că n-am mai antrenat echipe de seniori de mult timp”

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi, Gabi Stan, antrenorul şi rubricantul www.brasov.net, împlineşte 68 de ani. Motiv pentu noi să îi urăm un călduros „La mulţi ani” celui mai valoros antrenor al lui FC Braşov din ultimii cel puţin 25 de ani.

Telefonul pentru felicitările de rigoare l-a prins pe „Gabello” pregătindu-şi antrenamentul de mâine cu micuţii fotbalişti de la Celta Academy Braşov.

Întrebat cum se simte la această frumoasă vârstă, Gabi Stan a răspuns că „foarte bine. Un factor foarte important pentru care am ajuns să mă simt aşa l-a reprezentat renunţarea la a mai antrena echipe de seniori de câţiva ani buni. Deşi dorinţa mea de a mai antrena seniorii nu s-a estompat decât pe parcursul anilor, Dumnezeu a rânduit aşa lucrurile încât acum Îi mulţumesc că am ajuns să mă simt cum mă simt.

Este arhicunoscut faptul că meseria de antrenor te consumă teribil, presiunea fiind extrem de ridicată, iar eu nu eram deloc un tip liniştit pe bancă în timpul meciurilor”.

Publicitate

Iar la întrebarea ce-şi doreşte de ziua lui, Gabi Stan a răspuns: „sănătate pentru toată lumea. Să mă pot bucura în continuare de familia mea, iar braşovenilor şi <<stegarilor>> le doresc tot binele din lume”.

foto: prosport.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes