Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Florin Cîţu: „Creştere economică 13%. Sună bine, nu? Această cifră atestă că mi-am făcut foarte bine treaba”

Publicat

pe

Publicitate

Premierul Florin Cîţu a anunţat, marți, într-o declarație de presă, că România a înregistrat o creştere economică de peste 13% în trimestrul doi, afirmând că țara noastră a avut o revenire rapidă după criza generată de pandemia de COVID.

„V-am promis veşti extraordinare din economie. Creştere economică 13%. Sună bine, nu? Mai ales că economiile au suferit mari lovituri în aceşti ani. Am promis că economia va avea o revenire rapidă, o revenire în V. Am lucrat din greu şi am reuşit. Vă mulţumesc vouă românilor. Nu aş fi reuşit fără voi”, a declarat Florin Cîţu, într-o declaraţie de presă, potrivit News.ro.

Potrivit premierului, în trimestrul doi România a înregistrat o creştere economică de 13%, iar anul acesta am putea avea o creştere economică de două cifre.

13,6% e o cifră pe care trebuie să o reţinem pentru că atestă că ne-am făcut foarte bine treaba. Anul trecut, ca ministru al Finanţelor, anul acesta ca premier. Guvernarea României nu e afectată de campania internă în PNL.

Publicitate

Premierul a susţinut că Executivul pe care îl conduce a schimbat paradigma folosită în guvernările anterioare timp de 30 de ani și „a dus România într-o nouă etapă de dezvoltare, în care statul este partenerul sectorului privat, îşi plăteşte facturile la timp, iar banul public nu mai este irosit, este investit eficient, proprietatea privată este sfântă, antreprenorul este un erou şi performanţa este recunoscută atât în mediul privat, cât şi în sectorul public”.

„De fiecare dată, când am promis, de fiecare dată am făcut. Vă promit că până în 2024 vom face toate reformele pe care ni le-am asumat. Va fi o provocare, dar e obiectivul meu. În concluzie, îmi doresc să rămâneţi alături de mine optimişti”, a conchis Florin Cîţu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes