Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Filtre de poliţie în zonele aglomerate din Braşov. 70 de amenzi, peste 200 de persoane verificate

Publicat

pe

Poliția Municipiului Brașov a organizat și desfășurat o acțiune într-un interval de aproape 24 de ore, în care s-a urmărit  prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și a patrimoniului, identificarea persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură liniștea publică și, evident, creșterea gradului de siguranță rutieră în contextul afluxului mare de turiști.

Publicitate

Zonele în care au fost concentrate cele mai multe filtre și controale au fost stabilite în baza datelor colectate, astfel că au fost desfășurate activități specifice în zona Gării CFR, Bulevardul Victoriei, strada Mihail Kogălniceanu, precum și în alte locuri aglomerate din proximitatea spațiilor comerciale și a celor de relaxare.

Pentru că acțiunea s-a desfășurat atât pe timp de zi cât și după lăsarea întunericului, au fost implicați polițiști din cadrul celor 5 Secții de poliție ale municipiului Brașov, jandarmi, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi – Burebista Brașov și polițiști locali, din cadrul Poliției Locale Brașov.

În urma activităților ce control desfășurate, au fost verificate peste 200 de persoane și au fost aplicate aproape 70 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări la regimul circulației, pentru nerespectarea normelor de conduită civică și pentru alte acte normative din sfera siguranței publice.

Publicitate

Tot pentru abateri ale normelor rutiere au fost retrase 3 certificate de înmatriculare ale autovehiculelor oprite în trafic, care prezentau defecțiuni tehnice.

Poliția Brașov atrage atenția conducătorilor auto asupra consecințelor grave pe care le poate avea conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise.

De asemenea, Poliția Brașov va desfășura astfel de acțiuni și controale în tot sezonul estival și în alte localități din județ.

actiune politie

actiune politie

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes