Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Fermecaţi de frumuseţile din Viscri, doi tineri s-au mutat cu autorulota în zonă. Stau în autoturism până îşi ridică o casă

Publicat

pe

Tot mai mulți români visează la o casă la țară. Unii o cumpără gata construită, iar alții achiziționează un teren pe care o ridică.

Publicitate

Este cazul unor tineri care au fost fermecați de zona dintre Viscri și Saschiz și au cumpărat un teren într-un sat de pe Via Transilvanica. Cei doi vor să înceapă la primăvară construcția, iar până când va fi gata, vor locui într-o autorulotă, după cum a relatat unul dintre ei pe Facebook, transmite ziare.com.

„În sfârșit putem spune și noi că am început cu adevărat un proiect nou. Până acum, tiny house-ul nostru a fost (și va mai fi în continuare pentru o perioadă destul de lungă) un Sprinter 4×4 custom built.

Pentru că ne-a plăcut foarte mult zona de la Viscri în sus, până spre Saschiz, tocmai am cumpărat și noi o bucată de teren într-unul din satele de pe Via Transilvanica, pe numele sau Cloasterf. Studiem acum ce să construim și am găsit multe idei faine pe grup.

Publicitate

Pentru moment, noul nostru teren este doar o parcare pentru autorulotă și teren de cultivat lucerna pentru animalele unui vecin: )) Dar din primăvară schimbăm macazul”, a scris tânărul pe grupul Mutat la țară – viața fără ceas.

Într-un comentariu, acesta a dat detalii despre teren: „Noi am luat 5300 mp. La preț nu știu dacă e relevant, pentru că e luat de la un prieten. Dar în zonă, prețurile variază oricum foarte mult, în funcție de apropierea de sat, cât de mare e terenul dacă există apă, gaz, canalizare, curent, dacă-s actele în regulă. Din ce am studiat noi, între 15 și 30 EUR/mp.”

Autorulota în care locuiesc cei doi a fost construită chiar de tânărul care a făcut postarea, după cum a relatat într-un videoclip pe YouTube.

Sursa video: YouTube / Radu Tudoroiu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes