Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Fantome în centrul Brașovului? Imagini care dau fiori au fost surprinse în parcul Nicolae Titulescu. Două leagăne s-au balansat încontinuu, vreme de câteva minute

Publicat

pe

În vreme ce oamenii de știință cred că nu există viață după moarte, în orice colț din lume apar fenomene paranormale pe care nimeni nu le poate explica. O astfel de situație a fost surprinsă în imagini, chiar în centrul Brașovului, în urmă cu câteva nopți.

Doi tineri care se plimbau prin parcul Nicolae Titulescu, la miezul nopții, s-au apropiat de locul de joacă amenajat aici în urmă cu câțiva ani. Deși nimeni nu era în zonă, la acea oră, ei au observat că două dintre leagănele montate acolo se mișcau fără încetare. Inițial, nu au dat importanță, dar când au observat că leagănele nu se mai opresc, au pus mâna pe telefon și au filmat momentele înfricoșătoare.

Inițial, tinerii s-au gândit că acest lucru se întâmplă din cauza vântului, dar pe filmare se poate observa că frunzele din copaci nu se mișcă deloc. În videoclipul care durează aproape 3 minute se observă că niciunul dintre cele două leagăne nu se oprește, ba chiar pare că mișcarea este constantă și niciunul din ele nu pare să prindă viteză sau să încetinească în vreun moment. Imaginile au fost postate pe Tik Tok, iar în câteva ore a adunat o mie de vizualizări.

@alexilie048

#ghost #fantome #paranormal#brasov🇷🇴 #parcultitulescu #brasovorasdepoveste #forupage 00:00#12oclock

♬ original sound – ghost

Astfel de întâmplări bizare au loc în toate colțurile lumii, iar în vreme ce mulți cred că poveștile cu fantome sunt menite doar să înspăimânte lumea.

Publicitate

România nu duce lipsă de mituri și povești legate de ființe supranaturale. Povestea ielelor este una dintre legendele care dau fiori reci oamenilor, inclusiv în ziua de azi. Se spune că ielele sunt un grup de fete frumoase care cântă și dansează noaptea în păduri și lasă în urma lor cercuri de foc.

La Sarmizegetusa Regia, fosta capitală a Daciei, oamenii care beau apă din izvorul de aici ar auzi sunet de clopote, provenit de la căminul de scurgere. În munții Buzăului, numeroși pasionați de paranormal sun atrași de fenomenul numit „focul viu”. Aici pot fi văzute flăcări care țâșnesc din pământ și se ridică în aer la câțiva metri înălțime.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes