Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Experienţă inedită la Braşov pentru un cuplu de vloggeri din SUA: „Îmi aduce atât de mult aminte de casă, cu atâția copaci”

Publicat

pe

Hannah și Trey sunt din Statele Unite ale Americii și, după ce s-au căsătorit în anul 2021, au decis ca în 2022 să viziteze cât mai multe țări din Europa.

Publicitate

În urmă cu câteva zile au ajuns în România, iar după o oprire în București, au pornit spre Brașov pentru a afla dacă este cel mai frumos oraș din țara noastră, așa cum au auzit. Cei doi au filmat întreaga aventură și au postat videoclipul pe canalul lor de călătorie de pe YouTube.

”Am avut acest loc pe listă de la începutul călătoriei noastre, de la sfârșitul anului trecut, iar după 18 țări și șapte luni suntem în sfârșit aici”, spune Trey la începutul vlogului.

Cei doi au pornit din Piața Sfatului și au dorit să urce până la semnul ”BRAȘOV” amplasat pe munte, fiind încântați că, spre deosebire de cel din Hollywood, pe acesta îl pot vizita.

Publicitate

”Îmi aduce atât de mult aminte de casă, cu atâția copaci. E primul loc similar dacă stau să mă gândesc. Ne simțim chiar bine”, mai spune Trey.

”Un lucru pe care l-am observat de 2-3 zile de când suntem aici este că sunt foarte multe furtuni sporadice”, adaugă Hannah.

O oră mai târziu, transpirați și obosiți, cei doi ajung în vârf, iar apoi decid că nu se încumetă să coboare tot pe jos, așa că iau telecabina. După ce iau masa, vizitează Biserica Neagră, iar apoi Biserica Sfântul Nicolae.

Mai apoi ies la cină, unde încearcă mâncare tradițională românească. Hannah mănâncă ciorbă cu fasole în pâine, iar Trey comandă mici, iar pentru desert aleg kurtos.

”Cina a fost delicioasă. Mă bucur că am gustat mâncare tradițională românească. Probabil vom repeta experiența și în Cluj”, mai spune Trey.

Publicitate

De asemenea, la sfârșitul videoclipului, Trey spune că se va întoarce cu siguranță în Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Madalin

    11 septembrie, 2022 at 11:24 am

    Inseamna ca au locuit in desert pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes