Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Este iarnă în toată regula pe Transfăgărășan. Ninge abundent, iar drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire

Publicat

pe

Iarna pare că s-a instalat confortabil pe una dintre cele mai înalte șosele din România. Pe Transfăgărășan a început să ningă încă de noaptea trecută, iar pe pământ s-a depus deja un strat subțire de omăt. Zăpada a acoperit și drumul dintre munți, astfel că angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au scos din garaje utilajele de deszăpezire și au intervenit încă de la primele ore ale dimineții.

Publicitate

„Ninge abundent în acest moment pe DN7C – Transfăgărășan❄. Colegii noștri de la Districtul Bâlea (Sibiu) și Districtul Picul Negru (Argeș) intervin cu un utilaje cu lamă și materiale antiderapante pentru curățarea carosabilului. Vă rugăm să nu vă aventurați pe traseul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac – Piscul Negru dacă nu aveți mașina pregătită pentru deplasări în condiții de iarnă”, au anunțat reprezentanții DRDP Brașov.

Temperaturile pe munte au scăzut sub pragul de îngheț, astfel că pe carosabil se poate forma polei. Șoferii care vor să se aventureze pe Transfăgărășan trebuie neapărat să își doteze mașinile cu anvelope de iarnă, dar și cu lanțuri antiderapante, în cazul în care rămân blocați. Și polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să circule în zonă cu viteză redusă pentru că există risc de producere a accidentelor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes