Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Sâmbătă te vaccinezi şi te uiţi gratis la film, la Coresi

Publicat

pe

Publicitate

Sâmbătă, 5 iunie, în parcarea de la Coresi Shoping Resort, zona Belaqua, între orele 10.00 și 20.00, se desfășoară un nou eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. Evenimentul poartă titlul ,,Liber la cinema! și le este dedicat cinefililor, care vor putea urmări în zona de post-vaccinare filmele pregătire pentru acest cinema în aer liber: Scoob (de la orele 10.00 și 15.30), România Neîmblânzită (de la orele 12.00 și 18.00), Căței și Pisici 3 (de la ora 14.00).

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, cu sprijinul Coresi Shoping Resort și Cinema One Laserplex.

În cadrul evenimentului, vaccinarea se face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

„Dragi brașoveni! Sâmbătă, 5 iunie, vă invităm la vaccinare în cadrul evenimentului «Liber la cinema!». Vom avea cinematograf în aer liber în parcarea de la Coresi și vom vaccina cu serurile Pfizer și Johnson&Johnson, între orele 10.00 și 20.00. Pe lângă faptul că în zona de post-vaccinare veți putea viziona filmele pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră, partenerii noștri v-au pregătit și invitații la cinematograful din cadrul mall-ului“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Publicitate

Zona de cinema în aer liber, va fi delimitata de parcare și va fi amenajată cu scaune și puf-uri.

Accesul se face astfel:

  • Pentru persoanele care se vaccinează, direct din zona de post vaccinare;
  • Pentru restul persoanelor, în funcție și de limita maximă prevăzută de lege*, pe cele două intrări separate, supravegheate de voluntari care vor verifica îndeplinirea condițiilor de acces, stabilite prin hotărâre de guvern (adeverința de vaccinare care atestă că au trecut minim 10 zile de la rapel sau test PCR negativ făcut cu maximum 72 ore înainte sau test rapid negativ făcut cu maximum 24 de ore înainte; *limita maximă este de 500 de persoane pentru evenimente outdoor).

Vă reamintim că la începutul lunii mai, Primăria Brașov a demarat maratonul de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la Viață!”, care cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau anumitor activități din ceea ce presupune reîntoarcerea la normalitate.

Ultimele două evenimente organizate în cadrul acestui maraton au fost la Bazinul Olimpic, în data de 30 mai – dedicat amatorilor de înot, dar și celor care vor să se întoarcă în tribune pentru a-și susține echipa sau sportivul favorit, indiferent de sportul preferat – și la mall-ul Coresi Shoping Resort, în 1 Iunie, eveniment dedicat brașovenilor care vor să își vadă copiii sau nepoții la locurile de joacă și să interacționeze cu alți părinți și bunici, fără frica de a se îmbolnăvi.

Tot în această perioadă, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, a organizat, în piețe și în zonele aglomerate, evenimentul ,,Mai aproape pentru vaccinare!”. Centrele de vaccinare mobile au fost amplasate în zona Pieței Astra, a complexului comercial Brintex și la Piața Dacia.

Pe 13 iunie, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și Kruhnen Musik Halle, organizează un eveniment de vaccinare dedicat celor care duc dorul concertelor și celor care organizează astfel de evenimente.

video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes