Connect with us
Publicitate

Util

VIDEO / Duminică, maraton de vaccinare la Kruhnen Musik Halle. Te vaccinezi şi bei gratis de 20 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Duminică, 13 iunie, în sala de concerte Kruhnen Musik Halle, de pe str. N. Titulescu nr. 2, între orele 12.00 și 20.00, se desfășoară cel de al optulea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. ,,Liber la concerte!” este un eveniment dedicat tuturor celor care duc dorul concertelor, a muzicii live, dar și pentru cei care organizează astfel de evenimente.

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, cu sprijinul Kruhnen Musik Halle și Rockstadt.

„Duminică, 13 iunie, invităm brașovenii la vaccinare în cadrul evenimentului «Liber la concerte!», pe care îl organizăm la Kruhnen Musik Halle, de pe strada Nicolae Titulescu. Evenimentul va avea loc între orele 12.00 și 20.00. Evenimentul este dedicat în special iubitorilor de muzică live, iar partenerul nostru va oferi carduri de client gratuite încărcate cu suma de 20 de lei, pe care clienții o vor putea consuma în cadrul Rockstadt sau Kruhnen Musik Halle”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

În cadrul evenimentului, vaccinarea se face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Publicitate

Vă reamintim că la începutul lunii mai, Primăria Brașov a demarat maratonul de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la Viață!”, care cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau anumitor activități din ceea ce presupune reîntoarcerea la normalitate.

Ultimul eveniment organizat în cadrul acestui maraton a fost cel dedicat cinefililor, ,,Liber la Cinema!“, și s-a desfășurat în parcarea de la Coresi Shoping Resort, unde a fost amenajat un cinematograf în aer liber. .

Tot în această perioadă, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, a organizat, în piețe și în zonele aglomerate, evenimentul ,,Mai aproape pentru vaccinare!”. Centrele de vaccinare mobile au fost amplasate în zona Pieței Astra, a complexului comercial Brintex și la Piața Dacia.

Pe 20 iunie, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, organizează evenimentul ,,Liber în biserici”, dedicat atât enoriașilor, cât și personalului ecumenic. Evenimentul se va desfășura în clădirea unei biserici.

video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes