Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Drumuri mai sigure în judeţul Braşov. Drumarii montează parapete pe role pe DN 1, la Codlea

Publicat

pe

Publicitate

DRDP Braşov continuă montarea parapetului pe role pe DN 1. Drumarii instalează 300 de metri de parapet nou într-o curbă periculoasă din zona municipiului Codlea.

În acest an DRDP Braşov are  în plan montarea a 3 km de parapet pe role pe diferite sectoare de drum național din județele Brașov și Sibiu.

  • DN1 – zona de serpentine de la Timișul de Sus
  • DN1 – zona cu serpentine de pe Dealul Perșani
  • DN13 – zona cu curbe periculoase de la Feldioara

„Pentru a spori siguranța în trafic, montăm cele mai sigure sisteme de parapete, parapetul pe role. Avem o cantitate de 3 kilometri liniari pe care îi vom monta în zonele pe care noi le știm a fi sensibile și periculoase.  Cu această ocazie sperăm so nu mai avem evenimente tragice şi să nu mai avem accidente grave.”, a spus Tudor Duţu director regional DRDP Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bura Radu

    12 martie, 2024 at 3:06 pm

    Din fotografie vad montat parapet cu role pe o portiune in aliniament si in urcare, cel mai probabil pe portiunea dintre Vladeni si Codlea. Nu prea inteleg rostul portiunii din planul apropiat, in plan indepartat e o curba relativ larga. Ar fi fost frumos sa vad o portiune de parapet montat pe dreapta, in varf de panta pe sensul de mers Codlea Vladeni, acolo unde sunt chiar multe accidente. De asemenea, tot pe sensul spre Vladeni, ar fi fost interesant sa le vad in cele doua curbe la stanga la capatul coborarii. De asemene, sa nu uitam ca in zona respectiva limita de viteza este stabilita la 50 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes