Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Drumuri blocate, copaci căzuți pe carosabil și șosele acoperite cu zăpadă. Este bilanțul unei nopți autentice de iarnă, la început de aprilie

Publicat

pe

Drumarii din județele Brașov, Covasna, Mureș și Prahova au avut parte de o noapte albă. A nins fără încetare în multe dintre zonele vizate de avertizările cod galben și cod portocaliu, emise ieri de meteorologi. Odată cu ninsoarea abundentă au apărut, inevitabil, și problemele.

S-a circulat cu dificultate și pe Drumul Național 1A, în zona Babarunca. Cele mai mari probleme le-au avut șoferii de tiruri care nu puteau înainta cu vehiculele de mare tonaj pe drumul înghețat și acoperit de zăpadă. Șase utilaje de deszăpezire au intervenit pe această porțiune de șosea, dar și aici drumarii au rămas blocați în trafic din cauza tirurilor care au rămas împotmolite în zăpadă. Traficul a fost paralizat, timp de câteva zeci de minute, până când șoseaua a fost curățată.

Au fost probleme seara trecută și în municipiul Brașov. Din cauza unui brad prăbușit pe carosabil, în zona Fartec, circulația a fost blocată timp de câteva zeci de minute. A fost afectat de acest incident și transportul în comun. S-au înregistrat întârzieri semnificative le liniile 3, 16, 23B și 25.

Pe Drumul Național 11, în județul Covasna, a nins abundent, iar șoseaua a fost acoperită cu zăpadă. Utilajele de deszăpezire au intervenit în continuu, dar efortul drumarilor a fost în zadar. La scurt timp după ce sărărițele treceau șoseaua se acoperea, din nou, de omăt.

Publicitate

Circulația pe porțiune din Drumul Național 15, în județul Mureș, a fost oprită timp de câteva zeci de minute pentru ca angajații de la drumuri să poată tăia mai mulți copaci încărcați cu zăpadă, care stăteau să cadă. Pentru e evita producerea unui accident, autoritățile au decis să taie arborii care riscau să se prăbușească pe carosabil.

Vremea continuă să se mențină rece, iar codurile de vreme rea expiră astăzi la ora 14.00. Este posibil ca meteorologii să emită noi avertizări, în cursul zilei de astăzi.

Probleme ninsoare
play-sharp-fill

Probleme ninsoare

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes