Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Drumul dintre Brașov și Codlea a intrat în reparații. Lucrările vor dura în jur de două săptămâni, iar traficul în zonă se va desfășura cu dificultate

Publicat

pe

Atenție, șoferi! Dacă în perioada următoare circulați pe Drumul Național 1, între Brașov și Codlea, trebuie să știți că traficul se va desfășura cu dificultate din cauza unor lucrări de reparații a șoselei. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a anunțat că a început reabilitarea drumului, iar aceste lucrări se vor finaliza la jumătatea lunii iulie.

„Reparăm DN!1 de la ieșirea din Brașov până la intrarea în Codlea prin așternerea unor straturi bituminoase foarte subțiri executate la rece. Această operațiune vizează protejarea straturilor de asfalt și îmbunătățirea rugozității și planeității drumului. Lucrările vor dura aproximativ două săptămâni și se vor finaliza cu refacerea totală a marcajelor rutiere de pe acest tronson. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă rugăm să circulați cu prudență în zona șantierului”, au declarat reprezentanții DRDP Brașov.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes