Connect with us
Publicitate

Util

VIDEO / Drumarii intervin „în forţă” pentru a deszăpezii Transfăgărăşanul, până la Bâlea Cascadă. Stratul de zăpadă are un metru şi jumătate

Publicat

pe

Publicitate

Drumarii intervin în aceste momente pe transfăgărăşan pentru a degaja zăpada depusă între Cârţişoara şi Bâlea Cascadă, în zona în care drumul este deschis şi pe timp de iană.

„Intervenim cu forțe mărite pe DN 7C – Transfăgărășan. O autofreză și trei utilaje cu lamă și răspânditor au lucrat ieri între Cârțișoara și Bâlea Cascadă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

În acest moment stratul de zăpadă măsoară peste 1,5 metri în acestă zonă și ninge în continuare.

Vă atragem atenția că Transfăgărășanul este închis în amonte de Bâlea Cascadă! Orice încercare de pătrundere în zona restricționată este extrem de periculoasă din cauza riscului de producere a avalanșelor!”, a transmis DRDP Braşov pe pagina de Facebook.

Publicitate

„Pe DN 7C, pe Transfăgărăşan, s-a depus un strat foarte mare de zăpadă. Încercăm să ţinem drumul practicabil pentru ca turiştii să poată ajunge sus la Bâlcea Cascadă. Acţionăm cu o autofreză pentru a înlătura şi a lărgi cât se poate partea carosabilă. Acţionăm cu autospeciale cu lamă şi răspânditoare”, a transmis Tudor Duţu, director regional DRDP Braşov.

❄Intervenim cu forțe mărite pe DN7C – #Transfăgărășan❄
play-sharp-fill

❄Intervenim cu forțe mărite pe DN7C – #Transfăgărășan❄

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes