Connect with us
Publicitate

Util

VIDEO / Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire și materiale antiderapante pe Transfăgărăşan, pentru a ţine drumul în continuare deschis

Publicat

pe

Drumarii intervin în continuare cu utilajele de deszăpezire și materiale antiderapante pentru a menține Transfăgărășanul deschis, inclusiv în zona alpină.

Publicitate

„Deocamdată vremea a ținut cu noi însă în a doua parte a săptămânii condițiile meteo se vor înrăutății considerabil și ne așteptăm la ninsori consistente mai ales în zona muntoasă.

Din acest motiv, vă reamintim, că CNAIR SA a luat decizia ca, începând de joi, 17.11.2022, ora 07:00, circulația rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul cuprins între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – 130+800).

Până atunci vom intervenii în continuare pentru curățarea drumului dar urmărim și prognoza meteo și vă vom ține la curent cu orice schimbare a situației.

Publicitate

Cu un efort susținut, anul acesta, am reușit să prelungim cu o lună perioada în care Transfăgărășanul a fost deschis, acest lucru fiind posibil și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile”, „, transmite DRDP Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes