Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Drumarii deszăpezesc Transfăgărăşanul pentru a fi circulabil înainte de 1 iulie. Stratul de zăpadă depăşeşte 5 metri

Publicat

pe

Drumarii continuă să lucreze la deszăpezirea Transfăgărășanului, astfel încât drumul să poată fi deschis înainte de termenul obișnuit de 1 iulie. 

Publicitate

Angajații DRDP Braşov de la Districtul Bâlea lucrează intens la curățarea zăpezii acumulate peste iarnă pe versantul nordic al drumului. Acum se lucrează într-o zonă în care stratul de zăpadă depășește cinci metri grosime. ”

„Cu toate acestea, dacă și vremea va ține cu noi, suntem încrezători că vom putea să deschidem șoseaua pentru circulația publică înainte de termenul obișnuit de 1 iulie”, spun reprezentanții DRDP Brașov.

În prezent, utilajele lucrează pe un singur sens de urcare și creează un culoar de acces pentru restul colegilor care vor urca cu freze.

Publicitate

„În momentul acesta, utilajele noastre lucrează pe un singur sens de urcare pentru a putea crea un culoar de acces pentru a veni cu freze și mai multe utilaje din spate. Avem un zid de zăpadă de cinci metri cel puțin, de aceea accesul este mai greu, dar sperăm să devansăm termenul de deschidere de anul acesta al Transfăgărășanului pentru ca turiștii să se poată bucura de acest peisaj minunat”, a declarat Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov. 

❄Continuă deszăpezirea Transfăgărășanului❄

❄Continuă deszăpezirea Transfăgărășanului❄

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes