Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / DRDP Brașov o numește cea mai spectaculoasă lucrare de infrastructură aflată în lucru. Imagini de pe șantierul Autostrăzii Sibiu-Pitești

Publicat

pe

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a publicat un video referitor la viaductul peste Valea Tălmăcuța, parte a lotului Sibiu-Boița din autostrada Pitești-Sibiu, pe care îl descriu ca fiind ”cea mai spectaculoasă lucrare de infrastructură” aflată în lucru în centrul țării.

Publicitate

Viaductul supratraversează drumul comunal DC61 între Armeni și Tălmăcel și are o lungime totală de 640 de metri, pilonii centrali având aproape 40 de metri înălțime.

Pasajul va avea 8 deschideri, cele 2 deschideri centrale având fiecare lungimea de 120 metri. Viaductul se va construi prin tehnologia cofrajelor glisante, fără folosirea unor elemente prefabricate.

Reprezentanții CNAIR precizează că lucrările sunt executate de firma Porr Construct (Austria), iar termenul de execuție este de 3 ani. Stadiul fizic al șantierului pentru construcția lotului Sibiu-Boița, parte a autostrăzii Sibiu-Pitești, a trecut de 25%, în avans față de programul asumat de constructor, scrie G4Media.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
3 Comentarii

3 Comments

 1. Becaly

  4 ianuarie, 2021 at 4:21 pm

  Foarte frumos 2 bete infipte.n c.r TRAIM IN MOLOZ SI VOI FACETI MISTO DE ROMANI CU 2,3 PARI INFIPTI IN PAMANT FACI 5_6 ORE DE LA PLOIESTI LA BRASOV ,NU AVEM NICI UN DRUM BUN IN ROMANIA SI VOI CE ZICETI MA? BA LASATI VRAJEALA SI PUNETI MANA SI FACETI CE TREBUIE IN TATA ASTA CA DAIA STRIGA LUMEA PE STADA M..E PSD SI IN STILU ASTA OR SA MA.I FIE SI ALTE PARTIDE CARE VOR AUZI ASTA AR TREBUI SA FIE SLOGANUL NOSTRU PENTRU TOATE PARTIDELE DIN ROMANIA. CAT TIMP VA BATETI JOC DE NOI UUUUUUU

 2. Alin

  5 ianuarie, 2021 at 12:34 pm

  Poate că trăim în moloz, dar doar în basme sufla porcul de trei ori și se făceau peste noapte din nimic poduri și palate. Ca să faci ceva ai nevoie de timp și bani, iar de exemplu pentru PSD și ceilalți care spun că are guvernul bani, cum de acum în criză sunt bani, iar când erau ei la putere și se lăudau cu unele din cele mai mari creșteri economice din Europa nu erai bani? Toate partidele dau din gură și promit până ajung la putere. E ușor să promiți și să dai pe hârtie 25% în plus la salarii, apoi bagi toate contribuțiile sociale în brut și ajunge omul să ia în mână mai puțin decât înainte.

 3. Franz

  14 ianuarie, 2021 at 6:53 pm

  Inaltator…la prostime! Dar daca te uiti oriunde in jur la romania vezi primarii inclusiv Brasov care arunca cu banii reasfaltand acelasi asfalt care la data reasfaltarii era in mult mai buna stare decat majoritatea infrastructurii pline de gropi si mai ales denivelari majore la tot pasul pe toate strazile ori de la capace declasate la guri de canal ori de la foste canalizatii lucrari locale astupate in graba ambulant de firmele lui nea Caisa de care nu se mai ocupa nimeni cu vreo tragere la raspunde penala de prejudicii majore la infrastructura publica, lumea fiind ocupata azi doar de covid asa ca pentru restul de activitati mimeaza care pe unde pot un minim de efort….

  Toate aceste malformatii pe sosele si strazi din toate directiile orasului ca si unele interjudetene fac deliciul sadic al suprizelor soc la soferi si masini in parcurs pe toate drumurile tarii asigurand diverse socuri consistente la mecanica lor de directie.
  Apoi dupa oarece perioada, unele vor plesni inainte de vreme tot ca surprize oriunde prin tara, masina pierzand neasteptat orice control spre groaza celor implicati din nenoroc in zona, la cate o astfel de ruptura de piese critice fisurate etc de socuri anterioare din prea multe denivelari prea dure repetate, in plin trafic…

  Sunt strazi intregi in santier greu terminabil unde cand ploua chiar nu stii in ce groapa sau canal mai poti da prin apa sau noroaie dar primariile corupte prefera sa se acopere deturnand banii prin reasfaltarea acelorasi tronsoane care in fapt inainte de a fi anume zgariate in noaptea precedenta inceperii actiunilor zise de mentenanta nici nu aveau nevoie de asta pe cat aveau toate celelalte lasate de izbeliste…e o practica prea cunoscuta la toate primariile din tara pentru ca din comozeala cel putin nu mai au nevoie de complicari cu proiecte stradale noi la care trebuie multe altele analize, masuratori, calcule etc e mult mai simplu si banos sa trimiti noaptea pe sestache un utilaj care sa traga asa in parcus rapid o brazda in asfaltul bun dinainte ca tot nu mai avem voie sa iesim noaptea sa-i vedem…
  A doua zi vor apare altii sa constate ca trebuie reasfaltat urgent si asa incepe afacerea cu rudele si acolitii detinatori desigur de firme de reparatii infrastructura…statul mafiot nu se dezminte si uite asa nu mai avansam niciodata pe bune sau la termeni si costuri mult reduse in tarile civilizate pentru lucrari care la ei sar mult peste nivelul de complexitate si facilitati de la noi, pentru cine a mai apucat sa vada comparativ ce si cum si mai ales de ce !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes