Connect with us
Publicitate

Administrație

VIDEO / Drapelul României de pe Tâmpa a fost schimbat astăzi. Noul steag are 5 metri lățime și o lungime de 8 metri

Publicat

pe

Misiune pe cât de dificilă, pe atât de specială pentru jandarmii montani din Brașov. Militarii au urcat astăzi în vârful Muntelui Tâmpa pentru a schimba drapelul uriaș care s-a deteriorat în ultima vreme.

Tricolorul, care este arborat pe catargul de 25 de metri înălțime, are dimensiuni impresionate. Steagul este are o lățime de cinci metri și opt metri lungime.

„Astăzi, în colaborarea cu Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, Primăria Municipiului Brașov, jandarmii montani brașoveni au înlocuit drapelul arborat pe Vârful Muntelui Tâmpa. Așa cum a intrat în tradiția ultimilor ani, colegul nostru Plt.adj. Nedelcu Ovidiu a primit nobila misiunea de înlocuire a drapelului deteriorat. Această activitate o desfășuram ori de câte ori este nevoie, și nu ținem cont de niciun un impediment, și astfel facem posibil ca drapelul național – simbol al tuturor românilor, să fie prezent pe muntele simbol al tuturor brașovenilor”, a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Ultima oară când steagul României a fost schimbat de pe catargul montat în vârful muntelui Tâmpa a fost pe 29 iulie, de Ziua Imnului Național.

Publicitate
video
play-sharp-fill
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes