Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / Dragoș Pădeanu, braşoveanul care a impresionat în prima semifinală „Românii au talent”. A interpretat în manieră personală piesa „Earth Song”, a lui Michael Jackson

Publicitate

Publicat

pe

Vineri seara, în primul show live al sezonului 11 ”Românii au talent”, Dragoș Pădeanu a încântat jurații și publicul interpretând într-o manieră proprie o piesă a lui Michael Jackson.

Publicitate

”Nu există așa ceva… îmbrăcat în felul ăsta… Este un moment pe care nu ai cum să-l uiți”, a spus Andi Moisescu, referindu-se la colanții colorați ai concurentului.

„Am avut reacții foarte bune. M-am urcat în autobuz cu prietena mea și chiar bătrânelul din fața mea se uita la mine pe YouTube”, spune Dragoș.

”Văd viața cu alți ochi când mă duc la biserică și cânt. Sunt moment când mă opresc din cântare și încep să plâng. Este ceva ce am primit bun de la Dumnezeu”, adaugă Dragoș, de meserie barman.

Publicitate

După momentul de pe scena Românii au talent a lui Dragoș, Florin Călinescu a reacționat: ”Dacă ajungi în finală, tot ce ai pe tine îmi dai mie. Am o singură întrebare: poți să faci smoothie cu jumări și ceapă?” 

Din păcate, după votul publicului, Dragoş nu a ajuns în finală.

video

Dragoș are 23 de ani și este originar din Brașov. Concurentul a declarat că face parte dintr-un cor bisericesc, unde cântă mai ales duminica și la diverse sărbători. Pe lângă acest lucru, Dragoș lucrează într-un centru de detoxifiere, unde ajută oamenii să slăbească și să adopte un stil de viață mai sănătos.

În audiţii tânărul a venit la „Românii au talent” ca să-i încânte pe jurați cu vocea sa, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea interpretare. Îmbrăcat în colanții iubitei sale și cu un tricou colorat, Dragoș i-a uimit pe toți când a început să cânte „Lie, ciocârlie”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes