Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Doi urși au fost filmați la intrarea într-un hotel din Sinaia. Turistă: „Iubim animalele, dar nu vrem să fim hrana lor”

Publicat

pe

Publicitate

O turistă a postat pe Facebook o înregistrare în care apar doi urși mari care dau târcoale unui hotel de patru stele din Sinaia.

„La Sinaia dacă mergeti să nu vă luați în calcul o plimbare pe jos, asta dacă nu țineți morțiş să vă plimbați împreună cu urșii! Nu sunteți în siguranță nici voi și nici copiii voștri!

Iubim animalele dar nu vrem sa fim hrana lor! Și nu uitați ca nimeni niciodată nu vă ajută! Sunteți pe cont propriu! Filmarea este făcută la intrarea în Hotel Boutique Belvedere Sinaia”, a scris turista, pe pagina sa de Facebook.

În octombrie 2021, o femeie a scăpat la limită din ghearele unei ursoaice care a alergat-o pe o alee din centrul stațiunii Sinaia, până ce tânăra a reușit să intre în ultima clipă în curtea unei case.

Publicitate

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, iar din imagini se vede că și alte două persoane au fost în pericol cu doar câteva secunde înainte ca tânăra să fie atacată.

Ursi sinaia
play-sharp-fill

Ursi sinaia

Sursa video: Facebook / Steluţa Bercea

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes