Connect with us
Publicitate

Turism

VIDEO / Doi turişti americani impresionaţi de împrejurimile Braşovului. Vloggerii au împărtăşit cu urmăritorii lor experienţele de la Castelul Peleş, Castelul Bran şi Sanctuarul de Urşi de la Zărneşti

Publicat

pe

Doi călători din Statele Unite ale Americii, uimiți de Castelul Peleș. Ce au remarcat în stațiunea Sinaia de pe Valea Prahovei.

Doi turiști americani se arată impresionați de Castelul Peleș despre care au vorbit în cei mai frumoși termeni pe canalul lor de Youtube. Ce le-a plăcut cel mai mult la Sinaia și ce alte locuri au mai vizitat de pe teritoriul țării noastre, transmite fanatik.ro.

Publicitate

Doi călători din Statele Unite ale Americii, uimiți de Castelul Peleș. Ce au remarcat în stațiunea Sinaia

Doi călători din Statele Unite ale Americii s-au declarat uimiți de Castelul Peleș. Ce au remarcat în stațiunea Sinaia unde au ajuns în urmă cu mai bine de o săptămână. Cuplul a vizitat prima oară grădinile foarte bine îngrijite.

Au luat la pas curtea, au observat statuile uriașe și au admirat arhitectura și peisajul pitoresc de la munte. Ulterior, au cumpărat bilete pentru clădirea despre care spun că arată precum un „castel al lui Dracula”.

Publicitate

Consideră că este „unul dintre cele mai frumoase și pitorești castele din România”. Castelul Peleș i-a dat pe spate, deși spun că etajul al doilea nu a fost tocmai așa cum se așteptau. Le-au sugerat urmăritorilor să fie ultimul pe care îl văd.

„Aceasta este colecția de arme a regelui Carol I. Ai armuri, arme, multe săbii. Este destul de incredibil”, spune tânăra din America, Melissa, în vlogul de pe Youtube. Canalul lor se numește Kinetic Passports.

„Dacă ați cumpărat bilete pentru toate cele trei etaje, trebuie să începeți de la primul etaj (parter), mergeți la al treilea și apoi reveniți la al doilea”, a completat turista în mediul online.

„A fost pur și simplu absolut uimitor. Arta este frumoasă și complicată. O experiență uimitoare”, au mărturisit cei doi vloggeri americani la finalul turului din Castelul Peleș care i-a cucerit.

Turiștii americani și destinațiile românești

Turiștii americani care au început să călătorească prin întreaga lume anul acesta au bifat și alte destinații românești. Melissa și partenerul său de viață, Rishi, au rămas impresionați și de Sanctuarul de Urși Libearty din Zărnești, județul Brașov.

Castelul Bran și Transfăgărășanul nu au lipsit de pe lista celor doi călători. Aceștia sunt de părere că drumul printre Munții Făgărașului este unul spectaculos și din punctul lor de vedere ocupă primul loc în lista de favorite.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Observator

    21 octombrie, 2023 at 3:26 pm

    Pentru natangii de americani,orice castel din Romania li se pare a fi castelul lui Dracula ; ei doar atat au in cap !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes