Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Doi polițiști din Covasna s-au filmat în timp ce își băteau joc de o femeie care trecea pe stradă

Publicat

pe

Publicitate

Bunul simț și respectul față de cei din jur par lecții complet străine pentru doi tineri absolvenți ai școlii de poliție. Un filmuleț, considerat mai mult decât revoltător de internauți, a devenit viral pe internet. Doi polițiști din Covasna s-au filmat în timp ce își băteau joc de o femeie care mergea pe stradă.

În imagini se poate observa că agenții se află în autospeciala de poliție. Deranjați de cei care se aflau în fața aparatului de radar, cei doi polițiști au început să îi ia la rost pe trecători și s-au gândit chiar să filmeze gestul, într-un moment care nu face altceva decât să pună o altă pată pe haina statului. Unul dintre polițiști iese cu capul pe geamul mașinii și îi spune unei femei să treacă pe cealaltă parte a străzii.

„Treci pe partea ailaltă. Așa, da, că nu mai văd aici. Treci că te ia mama dracului. Ești prea mare, nu vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă. Nu contează, dar nu te las eu”, este scurta conversație pe care agenții au avut-o cu trecătoarea.

Superiorii celor doi oameni ai legii s-au autosesizat după ce imaginile cu ei au ajuns în mediul online.

Publicitate

„În urma apariției în spațiul public a unei filmări, cu doi polițiști într-o autospecială, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Covasna a dispus cercetarea prealabilă a faptelor ce pot constitui abateri disciplinare comise de cei doi polițiști, din cadrul Poliției Stațiunii Covasna, în împrejurarea arătată, urmând ca, la finalizarea acestei proceduri disciplinare, să fie luate măsuri, în conformitate cu Legea nr. 360 din 2002, privind Statutul Polițistului”, a declarat Radu Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.

Politie
play-sharp-fill

Politie

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes