Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Documente fiscale şi facturi aruncate în mijlocul pădurii de către „iubitorii de mediu”. Au fost găsite între Moieciu și Fundata

Publicat

pe

O pădure inundată de deșeuri au găsit reprezentanții ASUM Brașov, între Moieciu și Fundata. Primarul din Fundata a mobilizat oamenii, care au strâns peste 3 tone de gunoaie, între care se găseau și facturi. 

Publicitate

Peste trei tone de deșeuri a strâns Primăria Fundata dintr-o pădure situată între această comună și Moieciu. Conducerea comunei a fost sesizată de Ionuț Spătaru, președintele ASUM (Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere) Brașov, care a și filmat tot ce au aruncat oamenii în inima naturii într-o zonă atât de frumoasă cum este Fundata, transmite adevarul.ro.

„Imaginile nu mint. La fața locului s-au găsit și documente fiscale, facturi cu nume, prenume ale – hai să le spunem, așa cum au și menționat colegii mei – iubitorilor de mediu. Adică, oamenii și-au aruncat și documentele. Acuma stăm și ne întrebăm, poate au nevoie de ele, le punem la dispoziție, sunt în posesia noastră, că poate le caută. Da, este de speriat, sunt imagini de coșmar, dar sunt imagini reale”, a declarat Ionuț Spătaru, președintele ASUM Brașov.

Pe site-ul asociației, pe lângă filmulețul în care se poate vedea cât de multe gunoaie erau aruncate în acea zonă, Ionuț Spătaru a făcut și câteva comentarii.

Publicitate

„Se pare că locul cu pricina este destul de căutat de iubitorii de mediu, altfel nu ne explicăm cantitatea și diversitatea deșeurilor. Printre gunoaie am găsit și ceva documente, facturi și bonuri fiscale, cu nume, prenume și adresă. Cum au ajuns aici documentele? Asta nu mai știm, nu este treaba noastră! Alții ar trebui să facă ceva verificări. Imaginile spun totul, vorba veche…o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte! Poate, la vederea acestora, vor înțelege și troglodiții, toți retarzi ăștia certați cu legea, educația și bunul simț, care confundă pădurea cu propria groapă de gunoi, că nu este așa”, a postat președintele ASUM.

Ionuț Spătaru l-a anunțat pe primarul din Fundata, care i-a mobilizat foarte rapid pe oameni și aceștia au strâns peste trei tone de deșeuri dintr-o arie mică a pădurii. Nu este prima descoperire de acest fel făcută de ASUM în ultima vreme. Membrii asociației filmează periodic câte un atac al omului la adresa naturii, în județul Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes