Connect with us
Publicitate

Turism

VIDEO / Documentaristul britanic, Charlie Ottley pregătește sezonul al doilea din „Flavours of Romania”. Filmările pentru cele 9 episoade au început chiar de la casa jurnalistului din Șirnea

Publicat

pe

Charlie Ottley, celebrul jurnalist din Marea Britanie a început filmările pentru al doilea sezon al serialului „Flavours of Romania”. După o primă serie care s-a bucurat de succes pe platformele de streaming și a adunat milioane de vizualizări, acum Charlie și echipa sa pornesc din nou la drum în căutarea celor mai spectaculoase locuri din țara noastră.

Publicitate

Aventura lor începe chiar din satul Șirnea, din județul Brașov, acolo unde Charlie și partenera lui de viață, Oana Mihai și-au cumpărat o casă bătrânească pe care au recondiționat-o complet și în care locuiesc acum. Prezentatorul britanic vrea să realizeze 9 episoade prin marile regiuni istorice ale României și să surprindă spirtul țării noastre cu noi povești, gusturi, sunete și aventuri.

„Este un privilegiu imens să putem crea o continuare a Flavours of Romania. Am fost încântați și ușor copleșiți de răspunsul pe care l-am avut la primul sezon. Datorită partenerului nostru, Vodafone Romania, putem să ne întoarcem la drum și să avem o nouă șansă de a prezenta frumusețea și complexitatea acestei țări minunate, pe care de atunci am transformat-o în casa mea permanentă. Serialul are ca scop să inspire și să distreze oamenii, dar și să evidențieze câteva cauze importante pe parcurs”, spune Charlie Ottley, prezentatorul și producătorul serialului.

Din Delta Dunării până în Maramureș, de la granița cu Ucraina până la Porțile de Fier, telespectatorii sunt îndemnați să experimenteze România așa cum nu a mai fost văzută până acum. Acest nou sezon oferă un portret al uneia dintre cele mai frumoase și mai puțin descoperite țări din Europa, prin intermediul călătoriilor, bucătăriei, culturii, meșteșugurilor, istoriei, precum și prin intermediul unor peisaje naturale uluitoare și al unor probleme cheie de conservare.

Publicitate

În cursul aventurilor sale, Charlie Ottley întâlnește bucătari celebri, muzicieni, povestitori, istorici, personalități, ecologiști și un caleidoscop de personaje care reafirmă frumusețea și integritatea numeroaselor popoare diverse ale României. O mare companie de telefonie mobilă din România va sponsoriza echipa care produce serialul.

„Prin parteneriatul cu Flavours of Romania, Vodafone își reconfirma rădăcinile britanice și sprijinul pentru proiectele ce pun în valoare comunitățile locale și tradițiile românești, pe care Charlie le readuce în actualitate. Suntem bucuroși să fim alături de acest proiect în care România este personajul principal. Pentru Vodafone, aceasta este încă o confirmare a prețuirii pentru valorile din România, țara unde grupul a investit peste 5 miliarde de euro în 25 de ani”, a declarat Alexandra Olaru, Legal and External Affairs Director at Vodafone Romania.

Și în noul sezon, Charlie și echipa sa vor înfrunta din nou, drumuri de pământ, trasee sinuoase, păduri întunecate și condiții dificile, în timp ce traversează țara în lung și în lat pe motocicletă.

„Avem o idee foarte vagă despre ce urmează în noul sezon. Aproape că am leșinat de mai multe ori în timpul realizării primului sezon și am avut câteva zile dezastruoase, iar apoi săptămâni de furtuni în care părea că nu vom putea termina niciodată filmările. Dar, la fel ca atunci, ne-am angajat pe termen lung, orice s-ar întâmpla, spectacolul trebuie să continue, chiar dacă mai suntem pe drumuri până în toamnă. Acesta rămâne de departe cel mai provocator serial pe care l-am creat vreodată. Dar, pentru noi toți cei implicați, este cel pe care l-am făcut cu cea mai mare dragoste”, mai spune Charlie Ottley.

 

sursa video: facebook.com / Charlie Ottley

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes