Connect with us
Publicitate

Prima pagină

VIDEO / Distanţare zero la Prejmer. Concert în plină pandemie, oameni fără măşti şi lipiţi unul de altul

Publicat

pe

În plină pandemie de COVID 19 și alertă în spitale, în judeţul Brașov se sfidează toate regulile. Zeci de persoane s-au adunat la un concert al Vlăduței Lupău ieri seară în comuna Prejmer, scrie dcnews.ro.

Deși situația de la Brașov este scăpată mult de sub control din cauza pandemiei de COVID 19, în timp ce spitalele sunt ajunse la capacitate maximă, iar pacienții infectați cu COVID-19 sunt trimiși în alte județe, brașovenilor le arde de petreceri și concerte. 

Astfel, aflată în comuna Prejmer, Vlăduța Lupău a adunat o mulțime de spectatori în fața scenei. După imaginile postate pe rețelele de socializare de cei prezenți la concert, se vede clar că oamenii au uitat complet de regulile de distanțare socială sau de portul măștii, dar și de faptul că de zile bune ne aflăm pe o pantă ascendentă a infectărilor cu coronavirus, dar și a faptului că Brașovul se află în topul orașelor cu cele mai multe raportări zilnice. 

Mai mult decât atât, se pare că în rândul artiștilor nu se respectă aceleași reguli și asta pentru că, în timp ce unii așteaptă reglementările autorităților pentru a putea reveni pe scenă, alții petrec mai bine ca într-o perioadă obișnuită, înainte de pandemie. 

Publicitate

UPDATE: cu privire la acest eveniment IPJ Braşov a transmis:

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, Directiei Sanitare Veterinare, Comisariatului pentru Protectia consumatorilor si Inspectoratului Teritorial de Muncă, s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor de diminuare a impactului de risc cu ocazia desfășurării unui concert în aer liber în seara zilei de 03 iunie a.c.
La finalizarea verificarilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes