Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Din nou probleme în centrul oraşului. Au căzut ţigle de pe o casă de pe strada Mureşenilor iar zăpada a doborât un stâlp de pe strada Republicii

Publicitate

Publicat

pe

Mai multe ţigle au început să cadă pe de o casă din centrul oraşului. pompierii de la ISU Braşov au intervenit prompt pentru a rezolva problema. Nu au existat victime.

Publicitate

În această dimineaţă o echipă de agenți ai Poliţiei Locale a fost martoră la o alunecare de țigle de pe un imobil situat pe Strada Mureșenilor. Polițiștii locali au apelat la profesioniștii de la ISU Brașov pentru a remedia situația, asigurând zona în așa fel încât să nu existe victime, iar pompierii să își poată face treaba.

tot astăzi, un stâlp de iluminat public din centrul orașului a cedat, din cauza ninsorilor abundente căzute în ultimele zile. Astfel, în jurul orei 03.00, pe strada Republicii, zăpada de pe o casă a alunecat chiar peste un felinar, distrugându-l. Un echipaj de la Poliția Locală aflat în patrulare a observat incidentul, iar după ce au asigurat zona, au apelat la cei de la ISU și la cei de la Flash pentru a interveni.

În acest context, agenții au verificat și inventariat situația la imobilele din Centrul Istoric și le-au transmis pompierilor unde mai exista acest risc de căderi de zăpadă de pe acoperișuri.

Publicitate

Din fericire, în nici unul dintre cazuri nu au fost înregistrate victime.

Poliția Locală Brașov a trimis somații către proprietarii care au casele în stare avansată de degradare pentru a le asigura.

video

Sursa video: PRO TV

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes