Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Dialog halucinant între primarul din Moieciu și o localnică, a cărei gospodărie a fost afectată de viituri: „Ești o proastă”

Publicat

pe

Vremea extremă din ultimele ore a provocat pagube considerabile.

Publicitate

În Munții Bucegi, o ploaie torențială cu gheață a dus la formarea unei viituri care a smuls copacii și i-a prăvălit peste mai multe case din Moieciu de Sus. Localitatea s-a umplut de aluviuni, arată un reportaj realizat de Știrile Pro TV.

Furtuna a surprins mai mulți turiști veniți în zonă.

Proprietarii unei case s-au trezit că pomii din livada de pe deal au intrat în casă. Terasa locuinței a fost spulberată, iar geamurile s-au spart. În câteva secunde, un val de mâl a năvălit în casă.

Publicitate

Torenții veniți de pe munte au măturat totul în cale, au rupt și au distrus.

Câteva familii au rămas izolate. Oamenii se plâng că administrația locală nu a făcut nimic pentru a evita dezastrele.

Când l-au întrebat de ce nu sunt curățate albiile râurilor și rigolele și nu funcționează canalizarea, primarul le-a răspuns cu jigniri.

Localnică: ”Bună ziua, domnu’ primar! Aveți de gând să faceți ceva și cu noi, sau…?”

Primar: ”Nu!”

Publicitate

Localnică: ”De ce nu? Noi nu suntem locuitori ai comunei?”

Primar: ”Ești o proastă și o tâmpită!”

Localnică: ”Mulțumesc frumos!”

Moieciu

Moieciu


Sursa video: Facebook / Stagakis Claudia

Primarul spune că are „dreptul la opinii personale”

„In după amiaza zilei de 29 iulie ComunA Moieciu s_a confruntat cu un rar fenomen meteorologic, o furtuna extrem de puternica, anunțată cetățenilor noștri inclusiv prin sistemul RO Alert. Volumul de precipitații a distrus multe drumuri comunale și a creat mari probleme în unele gospodarii. Noaptea care a urmat a fost o noapte alba pentru mulți dintre noi.

Publicitate

Am coordonat personal toate activitățile din teren. În dimineața zilei de 30 iulie am trecut cu mașina de interventii pentru verificări și pe drumul Zbarcioarei. Aici m-a întâmpinat o <<doamna>> care m-a întrebat dacă fac ceva și pentru <<ei>>, deși în fata mea se afla doar dansa. Întrebarea a fost una generica și evident rău – voitoare. Cum sa pui întrebarea asta unui om pe care îl vezi în noroi pana la gat și care a făcut , ca primar, în 4 ani pentru comuna cât nu au făcut altii in mulți.

O întrebare pusa <<la mișto>> nu putea capata decât un răspuns pe măsură. Dacă nu vezi ce am făcut pana acum pentru oameni înseamnă că ești orb sau ești prost. Iar părerea mea este ca <<doamna>> nu face parte din prima categorie. Dincolo de a fi primar rămân și eu un simplu cetățean. Și am dreptul la opinii personale. Îmi mențin opinia. Dacă <<doamna>> a vrut sa facă public un dialog personal și privat, pentru ca și alți cetățeni ai comunei sa îmi cunoască opinia, este exclusiv problema dânsei. Atât și nimic mai mult despre acest subiect.Am plecat. Am treaba!!!” a scris primarul comunei Moieciu pe o rețea de socializare.

Mai mulți turiști veniți în vacanță au făcut cale întoarsă când și-au dat seama că nu mai pot ajunge la pensiunea unde aveau rezervare.

Sus, pe platoul Bucegilor, s-a așternut un strat consistent de gheață. Cu toate că temperatura a scăzut sub 10 grade, turiștii care erau pe munte nu au avut de suferit, spun salvamontiștii. De altfel, ei atrag mereu atenția că la altitudini mari vremea este schimbătoare și cei care merg în drumeții ar trebui să fie echipați pentru astfel de cazuri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes