Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Detalii tulburătoare din ancheta omorului de la Braşov! Criminalul este practicant de arte marţiale. Şi-a omorât tatăl şi i-a aruncat corpul într-o râpă

Publicat

pe

Apar noi detalii din ancheta crimei care a avut loc anul trecut în Braşov. Conform procurorilor care anchetează cazul, se pare că crima a avut loc în municipiul Braşov, iar apoi criminalul şi-a dus victima în judeţul Argeş, şi a aruncat-o într-o râpă. Suspiciunea a venit după ce hainele victimei au fost găsite acolo. Din informațiile oferite de procurori, fiul victimei este cel acuzat, mai mult, se pare că acesta este practicant de arte marţiale. 

Publicitate

„Cauza penală se referă la un omor, este o continuare a unei spețe începute în cursul lui decembrie în pe raza județului Argeș, inițial cercetată ca ucidere din culpă, după care a fost luată de Parchetul pe din Tribunalul Argeș, existând suspiciuni că ar fi fost vorba despre un omor. Ca urmare a indicilor apărute în cursul zilei de ieri, că fapta s-ar fi comis pe raza municipiul Brașov, a fost declinată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. Până acum probele ne indică faptul că victima este un cetățean cu antecedente penale și astfel a fost stabilit identitatea dumnealui pentru că figura în baza de date a poliției cu amprentele respective. Se pare că a fost că este vorba despre o violență în familie în forma omorului, respectiv fiul și-a ucis tatăl într-un într-o locuință din municipiul Brașov.

Suspectăm că modul de operare s-a fost unul agresiv prin aplicarea unor procedee de tip MMA, pentru că fiul este practicant al acestui tip de sport. Urmează ca aceste elemente să le lămurim ulterior. La momentul acesta neavând o autopsie, neavând foarte multe date, este o suspiciune ținând mai degrabă de comportamentul și e de istoricul sportiv al fiului.

Varianta omorului s-a conturat prima dată după prima sesizare, ca urmare a împrejurări în care a fost găsită parte din corpul victimei, adică brațul drept al corpului victimei.

Identitatea autorului a apărut însă cu mai mare certitudine în cursul zilei de ieri, în urma unor cercetări făcute în teren, în care au fost coroborate mai multe probe directe și indirecte, respectiv a fost identificată râpa în care a fost aruncată, se afla la circa 2 kilometri de locul unde a fost găsit braţul.

Urmează să facem noi căutări în teren, având în vedere că ieri au apărut aceste informații, pentru a găsi şi restul corpului. Dacă a poate fi găsit.

Cadavrul a fost transportat de la locul în care a avut loc fapta la acea râpă. Aceasta este varianta pe care o vizăm. Ceea ce s-a găsit din corpul victimei indicau mai degrabă acțiunea unor animale sălbatice decât o dezmembrare.”, a spus Adrian Radu, prim-procuroul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Vă reamintim că brațul victimei a fost găsit în 8 decembrie 2023 pe albia râului Dâmbovița, în județul Argeș. Detalii din anchetă vedeți AICI.

[fvplayer id=”1496″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes