Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Detalii şocante din ancheta crimei de la Codlea. Femeia ar fi fost omorâtă cu ajutorul unui topor şi a unui cuţit

Publicat

pe

Ies la iveală noi detalii din ancheta crimei de la Codlea. conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, femeia în vârstă de 65 de ani ar fi fost omorâtă cu ajutorul după ce agresorul ar fi folosit un cuţit şi o toporişcă.

Publicitate

Anchetatorii care au ajuns la faţa locului au descoperit o scenă macabră. Era sânge peste tot, în toate încăperile locuinţei. Cadavrul femeii era în sufragerie într-o baltă de sânge, iar bărbatul inconştient era în hol, aproape de ieşirea din casă. Totodată în tot apartamentul era o scenă parcă desprinsă din filmele de groază, cu mult sânge peste tot.

„În jurul orelor 9.00 dimineaţa s-a primit un apel prin sistemul naţional de urgenţă cu privire la faptul că aceste două persoane din municipiul Codlea nu au mai putut fi contactate. Nora a sunat la 112 şi a solicitat ajutor. S-a deplasat la faţa locului SMURD care a constatat că uşa este încuiată. s-a procedat la spargerea uşii şi înăuntru au fost găsite două persoane care prezentau multiple leziuni. foarte mult sânge în toate camerele. cele două camere, plus bucătărie, plus baie şi holul de la intrare. A venit ambulanţa. s-a constatat decesul persoanei de sex feminin, nu s-a mai putut face absolut nimic. Persoana de sex masculin era în viaţă, a fost ridicată şi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov, unde a fost dusă imediat în sala de operaţie. La acest moment starea ei este incertă. Nu s-a putut discuta cu nimeni, prin urmare la momentul de faţă se fac verificări preliminare pentru a se lămuri de ce s-a ajuns într-o familie despre care vecinii spun că nu a avut antecedente de violenţă, nu se certau, de ce s-a ajuns într-o asemenea situaţie în care în apartament s-a găsit o baie de sânge… Fiecare cameră trebuie verificată, fiecare furculiţă, cuţit, lingură din apartament trebuie verificate Trebuie stabilite leziunile care au fost sau vor fi identificate cu ocazia autopsiei, trebuie verificat cu ce au fost produse. În acest moment nu se pleacă de la presupunerea că a avut loc o crimă, se fac verificări preliminare pentru a nu scăpa niciun amănunt. Persoana de sex masculin a fost găsită la uşa de la intrare în apartament căzută, iar persoana de sex feminin a fost găsită în sufragerie căzută. Foarte mult sânge în bucătărie, în sufragerie şi pe holul de la intrare, este greu de spus dacă a avut loc o luptă sau nu. În cazul persoanei de sex feminin care a fost găsită de procuror la faţa locului şi al cărui deces a fost pronunţat pe loc pentru că nu s-a mai putut face nimic, prezenta numeroase leziuni la nivelul capului şi la nivelul antebraţului stâng, ceea ce poate duce la concluzia că ar fi încercat să se apere… La o primă vedere, asupra persoanei de sex feminin precum şi singura persoană la care s-a pronunţat decesul, leziunile par a fi de două tipuri: produse cu un corp tăietor înţepător dar şi cu un corp tăietor, sub formă de toporişcă.”, a spus Claudiu Sandu, procurur şef parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

procuror brasov

procuror brasov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes