Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Despărțire sfâșietoare. Un bărbat din Brașov a plâns în momentul în care și-a vândut Dacia pe care a avut-o timp de 34 de ani. Imaginile au devenit virale pe TikTok

Publicat

pe

sursa foto: www.antena3.ro

Despărțirea de mașina pe care a condus-o vreme de 34 de ani a fost sfâșietoare pentru un bărbat din Brașov. După ce a avut grijă de bătrâna sa Dacie ca de o icoană, brașoveanul a fost nevoit să o vândă, iar în momentul în care noul proprietar a plecat cu vehiculul, bărbatul din Brașov a izbucnit în lacrimi. Momentul a fost filmat și postat pe TikTok, iar videoclipul a adunat peste 2,4 milioane de vizualizări în doar o zi de la publicare.

Publicitate

Potrivit antena3.ro, povestea românului, un bărbat din Braşov cunoscut pentru faptul că avea grijă ca de icoană de maşina sa, a început în 1989, atunci când şi-a cumpărat autoturismul. De 34 de ani, acesta s-a îngrijit de bătrâna Dacie şi a făcut tot posibilul ca aceasta să continuă să meargă pe şoselele din România.

În urmă cu câteva zile, bărbatul s-a văzut nevoit să îşi la revedere de la „dragostea” sa pe patru roţi, iar cel care a cumpărat-o a filmat momentul despărţirii şi a postat apoi imaginile pe TikTok.

În momentul în care a realizat că a vândut Dacia şi că va rămâne fără ea, bărbatul din Braşov a început să plângă. Reacţia cumpărătorului a venit imediat, iar acesta a coborât din maşină şi s-a dus direct la fostul proprietar pe care l-a luat în braţe.

Publicitate

Pe TikTok, clipul video a adunat peste 2,4 milioane de vizualizări, în nici 24 de ore de la publicare, precum şi peste 180.000 de aprecieri și peste 2.300 de comentarii.

Oamenii au comentat imaginile emoţionante, iar unii chiar s-au oferit să strângă bani pentru a-i răscumpăra maşina.

„Cea mai întreținută Dacie de pe Brașov.. Il știu pe domnu in fiecare zi ștergea și curată la mașină avea grija de ea ca de icoană!”, a scris Bogdan.

„Odată cu el am plâns şi eu”, a scris şi Meral.

De asemenea, un tânăr l-a sfătuit pe noul proprietar să facă un gest care emoţionant, comentariul fiind apreciat de mii de oameni.

Publicitate

„Din când în când dacă ai timp, mai treci pe la el să-l mai plimbi puțin. O sa se bucure”, a scris Marius.

@norocelalexebuzdu

Greu sa te desparti de Dacia pe care ai tinuto 34 ani 🥲🙏❤️

♬ sunet original – Norocel Alexe Buzdug

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes