Connect with us
Publicitate

Sport

VIDEO / Debut cu victorie în Erste Liga pentru Corona Wolves

Publicat

pe

Corona Wolves a debutat în noul sezon al Erste Liga cu o victorie în prelungiri la Debrecen, în fața echipei locale DEAC.

Publicitate

Dat fiind că, din cauza restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii pandemiei de Covid-19, nu s-a putut desfășura vreun meci de pregătire, acest debut în competițiile oficiale a fost primul meci al „lupilor” în noua formulă de echipă.

Cu toate acestea, a rezultat un joc foarte bun, spectaculos și în viteză și, mai ales, o victorie pentru „lupi” în fața uneia dintre echipele foarte bune ale ligii.

✓DEAC – Corona Brașov: 3-4 (0-0, 2-1, 1-2, 0-1).

Publicitate

Pentru echipa noastră au marcat: în minutul 26’33”: Tomas Klempa (asistat de către Radim Valchar și Pavlo Borysenko), în minutul 37’10”: căpitanul Roberto Gliga (asistat de către Radim Valchar și Pavlo Borysenko), în minutul 39’36”: Radim Valchar (asistat de către Tomas Klempa și Olivier Damme-Malka) şi în minutul 04’38” al prelungirilor, golul victoriei „lupilor” a fost marcat, cu un șut spectaculos, de către Olivier Damme-Malka (asistat de către Daniel Trancă și Carlo Finucci).

Pentru echipa noastră urmează, pe 2 octombrie, un nou meci în Ungaria, lupii întâlnind la Budapesta echipa Vasas SC.

„Foarte bun start de sezon pentru echipa noastră. În ciuda faptului ca nu am avut meciuri de pregătire, valoarea lotului şi-a spus cuvântul. Am avut mici greşeli personale pe care Dave va trebui sa la corecteze cât mai repede dar per ansamblu am jucat bine. Chiar dacă unii vor avea de comentat eu afirm ca şi în trecut că am temeri mari legate de calitatea arbitrajelor din Erste Liga indiferent că vorbim de arbitrii din Ungaria sau din Romania. Sunt slabi sau părtinitori. În rest, succes tuturor echipelor dar să câştigăm în final noi! Go Wolves!”,a declarat Emilian Cernica.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes