Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / De Revelion poliţiştii şi jandarmii braşoveni au dat amenzi de peste 40.000 de lei celor care nu au respectat măsurile anti-Covid

Publicat

pe

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițiști locali și jandarmi, au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, terase, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov.

Publicitate

În perioada de 31 decembrie 2020 – 01 ianuarie 2021, polițiștii brașoveni au verificat 194 de locaţii, 62 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 11 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă. De asemenea, au fost legitimate aproximativ 4.100 de persoane, verificate peste 168 de mijloace de transport persoane și 310 autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 351 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 335 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 16 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale fiind de 31.250 lei.

Totodată, polițiștii au verificat aproximativ 3.700 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Publicitate

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov au verificat 116 societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 87 de locații. De asemenea, au fost legitimate 530 de persoane, verificate 3 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină și au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.600 lei.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov au verificat 22 de societăţi comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, 98 de locații, au legitimat peste 60 de persoane și au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 lei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes