Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / De două săptămâni un urs vine zi de zi în curţile oamenilor din Săcele. „Puiul acela are nevoie de relocare, de mâncare. E o problemă pentru toţi, persoane, câini, vaci, cai”

Publicat

pe

Un urs a fost filmat în curtea unei case din Bunloc. Imaginile au ajuns pe reţelele sociale, postate de o tânără pe grupul de Facebook Protecţia Animalelor Braşov. Tânăra atrage atenţia asupra faptului că în ultima perioadă puiul de urs apare tot mai des în curţile oamenilor din zonă, şi nimeni nu face nimic. Cere ajutorul autorităţilor pentru ca animalul să fie relocat, asta pentru că deja vine zi de zi.

Publicitate

„Buna ziua, postez acest video cu intenţia de a atrage atenţia celor care pot lua anumite măsuri de protectie pentru urs şi pentru persoanele din zona, ştiu ca se vorbeşte de ceva timp despre problema urşilor, nu cred ca e problema urşilor ci a autoritatilor locale de a lua măsuri privind bunăstarea lor… în concluzie, în zona Baciu din Săcele, Braşov, mai exact în zona Bunloc, dens populată, există dupa imagini şi relatări de diferite persoane un urs, pui după imagini, care de cel putin două săptămâni, zi de zi hoinăreste în zonă, cum vedeţi intră în curtea vecinilor, şi problema, nu e numai seara ci ziua în amiaza mare, la ora 16.00 a fost văzut….

Primăria nu face nimic, vin jandarmii, după spuse, îl sperie şi atât. Puiul acela are nevoie de realocare, de mâncare, nu ştiu, dar aşa nu se poate pentru că e o problemă pentru toţi, persoane, câini, vaci, cai etc.”, a scris tânăra pe Facebook

urs bunloc

urs bunloc

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes