Connect with us
Publicitate

Eveniment

Video / Dani Oțil, blestem în direct la adresa miniștrilor pentru lipsa autostrăzii Comarnic – Brașov

Publicat

pe

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a transmis un mesaj cu ocazia deschiderii metroului din Drumul Taberei.

Publicitate

Acesta s-a arătat complet dezamăgit de modul în care miniștri au gestionat întreaga situație, însă speră să se poată bucura și de alte realizări din punct de vedere al infrastructurii din România, precum o autostradă.

„Poate ne ajută bunuţul Dumnezeu şi, după anii ăştia, vedem şi noi autostrada până la Sibiu sau până la Braşov. Cum or vrea autorităţile şi sfinţii de la Uniunea Europeană, că am înţeles că nu vrea.

Care cu gândăcelul, care cu șobolanul gri pe uscat, ursuleţul panda care trăieşte în România nu vrea. Atenţie mare, dragi guverne! Eu am 40 de ani. 25 de ani nu o mai duc, conform mediei de viaţă. Măcar în 24 de ani”, a spus Dani Oțil, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Publicitate

Blestem pentru miniștri

Prezentatorul Tv nu s-a oprit aici și a adresat un avertisment dur la adresa miniștrilor de la Transporturi. Acesta face un apel tranșant către cei care sunt în prezent, sau vor fi în viitor în această funcție să facă tot ce e mai bine pentru ca românii să se poată deplasa într-un mod normal în întreaga țară.

”Am să le transmit miniştrilor, câţi or fi fost la Transporturi de 30 de ani, şi acum stau în chiloţeii lor Tetra, liniştiţi acasă… Nu se gândesc că vine blestemul meu şi le varsă cafeluţa pe părul de pe piept sau iaurțelul lu’ ăla mic.

Deci vă doresc, domnilor, înmulţit cu zece ce v-au dorit românii toată vara pe Valea Prahovei şi pe Valea Oltului”, a mai spus Dani Oțil.

Mesajul prezentatorului TV vine în contextul în care marți, 15 septembrie a fost inaugurată magistrala de metrou M5, care leagă Drumul Taberei de restul Capitalei.

Publicitate
[fvplayer id=”40″]
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes