Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Cum stau mormanele de gunoi pe marginea ocolitoarei Braşovului

Publicat

pe

Un videoclip apărut astăzi pe internet arată în detaliu cum arată o adevărată groapă de gunoi formată pe ocolitoarea Braşovului. Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM), a realizat un clip în care se văd tone de deşeuri aruncate la marginea drumului. Ce este cel mai rău, este că aceste gunoie erau acolo şi în 2019, aşa cum reiese din clipul postat de ASUM, şi nimeni nu a făcut nimic până acum pentru a remedia situaţia.

Publicitate

„Pe ocolitoarea Brașovului, de mai bine de doi ani, se află una dintre minunile rușinoase ale Brașovului, o groapă de gunoi superbă! Asta văd turiștii, dar nu numai, când intră în Brașov. Autoritățile sunt depășite de situație, asta este clar! Imaginile demonstrează din plin acest lucru. Poliția Locală, cea care, conform Legii 155/2010, are competențe legale, cea care controlează respectarea prevederilor legale privind condițiile de ridicare, transport și depozitare a deșeurilor menajere și industriale, este pe lângă subiect! Totalmente! Să plătești, din taxe și impozite, o structură, o cumetrie locală mai degrabă, care să ridice din umeri, de mai bine de doi ani, asta este inadmisibil. Peste 250 de angajați inutili!

Cine este responsabil pentru această rușine? Cine și când va rezolva această problemă? De câți ani mai este nevoie? De ce această bătaie de joc și lipsă de respect, referitoare la cetățeanul brașovean, contribuabilul care din taxele lui plătește această mega structură, inutilă, după cum se vede! O zonă caldă și bine plătită, unde ce să vezi, și-au găsit un loc familii întregi, care mai de care, pe bază de concurs…să nu creadă cetățeanul altceva! Povești pentru proști! Comportamentul golănesc al unora dintre acești angajați ne-a determinat să acționăm legal, probat și motivat. Am sesizat, punctual, comisia de disciplină! A trecut un an și…cine știe câți vor mai trece până când vom primi un răspuns. Asta da șmecherie! Ăsta da miserupism instituțional! De scuze, de povești de genul „facem, …vom face,… este greu, am amendat,… nu-i depistăm…bla,bla,bla, ne-am cam săturat! Cetățenii vor ca aceea zonă mizeră să dispară de acolo, ori, dacă nu este posibil, cineva trebuie să plece acasă, sau poate chiar mai mulți!”, au transmis reprezentanţii ASUM.

Sursa video: ASUM

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes