Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / Cum s-au distrat miile de petrecăreți în prima noapte a festivalului Massif, din Poiana Brașov. Delia, Grasu XXL și Dimitri Vegas au încins atmosfera

Publicat

pe

Publicitate

A fost o noapte pe care miile de petrecăreți ajunși la festivalul Massif nu o vor uita prea curând. Muzica a răsunat în continuu, la poalele masivului Postăvarul, iar amatorii de distracție, veniți din toate colțurile țării, dar și de peste hotare, au cântat și au dansat până târziu în noapte. Platoul din fața scenei principale a fost arhiplin, iar tinerii s-au distrat pe muzica unor artiști celebri cum ar fi Delia, Grasu XXL sau renumitul DJ, Dimitri Vegas.

@bemassif

MASSIF light up the sky 🤪 @Dimitri Vegas

♬ sunet original – MASSIF Festival

 

Baza pârtiei Bradul a fost luminată de scena impresionantă, care are o suprafață de 1200 de metri pătrați și o înălțime de 31 de metri. Spectacolele pirotehnice și focurile de artificii nu au lipsit de la concertele artiștilor.

@bemassif

Da, @Delia !! 😱

♬ original sound – MASSIF Festival

 

Ca să iasă în evidență prin mulțimea de oameni, mulți petrecăreți s-au etalat cu ținute care mai de care mai extravagante, dar și cu accesorii care atrăgeau toate privirile. Mulți s-au costumat în personaje inedite, și-au lăsat inhibițiile deoparte și au trăit din plin atmosfera de festival.

@bemassif

@Delia te iubim! 💕

♬ sunet original – MASSIF Festival

 

A fost distracție mare și la scenele acoperite GOAT și Retro, acolo unde petrecăreții au cântat și au dansat pe melodii cunoscute, care au fost pentru toate gusturile.

Publicitate
@primariabrasov

Melodiile alea vechi hit different  #festivalulmassif #poianabrasov #brasov #festival #untold

♬ original sound – Primăria Brașov

 

Prima noapte a festivalului Massif s-a încheiat după miezul nopți, atunci când miile de spectatori au plecat fie spre case, fie spre locurile de cazare. Cum drumul dintre Livada Poștei și Poiana Brașov a fost închis, autoritățile au pus la dispoziție zeci de autobuze care i-au transportat pe festivalieri către oraș. Parcarea mare din Poiana Brașov a fost plină de vehicule ale RATBV pregătite să preia toți petrecăreții.

@primariabrasov

Foarte bine organizat transportul public #festivalulmassif #poianabrasov #brasov #festival #untold #autobuz

♬ original sound – Dj_Risque

 

Iată programul zilei de astăzi și artiștii care vor urca pe cele trei scene ale festivalului Massif.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes